SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Faresine Suçüstü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, hastanelerde hastaların ve refakatçilerin cep telefonu ile cüzdanlarını çalan 28 yaşındaki şahıs, son işinde suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, son günlerde Malatya Devlet Hastanesi ile Beydağı Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta ve refakatçilerin odalarından cep telefonları ile cüzdanların çalınması olaylarında artış olması üzerine, Asayiş Şubesi Hırsızlık ekipleri özel bir çalışma başlattı ve R.B. adlı şahsı suçüstü yakaladı.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Son zamanlarda ilimiz Malatya Devlet Hastanesi ve Beydağı Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta ve refakatçilerin odalarında cep telefonlarının ve cüzdanlarının çalınması olaylarında belirgin bir artış görünmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bu yönlü yapılan çalışmalar neticesinde belirtilen olayların şüphelisi R.P. isimli şahıs 08.09.2008 günü ekiplerimizce bir hasta yakınının cep telefonunu ve cüzdanını çaldığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Şüpheli R.P.’nin “10” ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiş olup hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 09.09.2008 günü adli mercilere sevk edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. İhbar adresinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız