SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Kafesinde Uyuşturucu

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hastanesi kafesinde polis tarafından yapılan aramada yeşil reçeteye tabi 23 adet hap bulunurken, daha önce çete suçu nedeniyle tutuklanan kafe işletmecisi iki şahıs hakkında işlem başlatıldı. Bu arada, polisin ayrı operasyonlarında da esrar ele geçirildi.

HASTANE KAFESİNDE..
Polis tarafından, geçtiğimiz haftaki çete operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve 13 kişiyle birlikte tutuklanan 32 yaşındaki B.U. ve 36 yaşındaki R.B.A. adlı şahısların işlettiği Devlet Hastanesi kafesinde, polis tarafından yapılan aramada, ofis bölümünde 23 adet Akineton adlı yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap bulundu. Haplara el konulurken, şahıslar hakkında bu suçtan da işlem yapıldı.

ESRAR..
Polis tarafından aynı operasyon kapsamında yakalanan 41 yaşındaki M.K.G. adlı şahsın Yavuz Selim Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada 12 gram, 31 yaşındaki A.S. adlı şahsa ait evde ise şahsın akrabası M.Y.’ye ait olduğunu öne sürdüğü 14 gram esrar ele geçirildi.

Bu arada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik ekiplerinin, uyuşturucu madde kaçakçılarına yönelik istihbari çalışmalarda 19 yaşındaki E.B. ve 23 yaşındaki M.F.A. adlı şahısların uyuşturucu ticareti yaptıkları ve ellerindeki esrarı pazarlayacakları yolundaki bilgi üzerine, Y.A. yönetimindeki ticari takside bulunan iki şahıs Taştepe Caddesi üzerinde durdurularak arandı. E.B. ve M.F.A.’nın oturduğu arka koltuk üzerinde 1 kilo 810 gram esrar ele geçirildiği, adliyeye verilen iki zanlının tutuklandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız