SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hastane Kantinini Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Kemer'de sürdüren Malatyaspor, hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.

Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, ilk hedeflerinin içinde bulundukları sıkıntılı süreci aşmak olduğunu söyledi. Transferde serbest kalan futbolcuları almayı planladıklarını belirten Mungan, "Takımın bonservis ödeyecek gücü yok. Bu nedenle transferin son gününe kadar bekleyeceğiz ve serbest kalacak futbolcuları alacağız. Sonuçta ikinci yarı sahaya bir takım çıkacak. Şu anda prensipte anlaştığımız 4-5 futbolcu var. Bu futbolcular, 5 Ocak tarihinde serbest kalacaklar. Biz de bu futbolcuları renklerimize bağlayacağız" dedi.

Takımdan ayrılan futbolcuların yerinin doldurulacağını söyleyen Mungan, "Bizi bırakmak isteyen futbolcular ile zaten devam edemezdik. İhanet içerisinde olan futbolcularımız da vardı. Gitmek isteyen futbolcuyu zincirle bağlayamazdık. Biz sonuçta anlaşmak istediğimiz futbolcular ile oturup, konuştuk. Bizim teklifimizi kabul etmeyenler gitmek istedi. Sonuçta gitmek isteyen futbolcular için bir şey yapamayız" ifadelerini kullandı.

Takımın eski kadrosuyla ikinci yarıda hedef konulamayacağını dile getiren Mungan, "Malatyaspor'un gücünü herkes görüyor. Hayalci olmamak gerekir. Biz şu anda içinde bulunduğumuz durumu değerlendirerek, gelecek yıl yapılanmayı hedefliyoruz. Ggenel olarak hedefimiz bu yıl bu takımı kümede tutarak, gelecek yıl daha iyi ve yapılanmış bir takım sahaya sürmek" dedi.

Mungan, takımın maddi yapısını düzeltmek için yönetimin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade ederek, "Beydağı Devlet Hastanesi'nin kantinini aldık. Bunun yanında parkometrenin Malatyaspor'a yeniden tahsisi için görüşmeler devam ediyor. Bunun yanında benzin istasyonu kurmak için çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Mevcut kadroyla ikinci yarıda sadece ligi düşündüklerini belirten Mungan, "Bizim için önemli olan lig. Kupa öncelikli hedefimiz değil, ancak takımımızı gittiği yere kadar destekleriz. Tabi bunun yanında takıma yeni katılacak olan futbolcular ile hedefimizi ortaya koyacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız