SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Kavşağındaki Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'deki kazada devrilen traktörün sürücüsü öldü. Beydağı Devlet Hastanesi önündeki kavşakta minibüs kırmızı ışıkta bekleyen kamyona çarptı, 12 kişi yaralandı. Yeşilyurt’ta takla atan otoda 3'ü kız 5 genç yaralı..

DOĞANŞEHİR'DE 1 ÖLÜ
Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı köyünde Hasan Karakaya'nın (50) kullandığı plakası belirlenemeyen traktör, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda devrildi. Kazada ağır yaralanan Karakaya, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HASTANE KAVŞAĞINDA..
Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında 21.00 sıralarında 52 yaşındaki H.İ.K. yönetimindeki 44 M 0137 plakalı minibüs, kırmızı ışıkta beklemekte olan 37 yaşındaki A.K.U. yönetimindeki 44 AL 979 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada sürücü ile minibüste bulunanlardan 34 yaşındaki A.B., 3 yaşındaki B.B., 9 yaşındaki M.B., 13 yaşındaki E.A., 35 yaşındaki H.B., 20 yaşındaki Ü.T., 18 yaşındaki K.H., 34 yaşındaki S.G., 19 yaşındaki F.A., 36 yaşındaki M.A. ve 32 yaşındaki A.K.U. yaralandılar. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, TÖTM’de tedavi altına alınan minibüs sürücüsü H.İ.K.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

YEŞİLYURT’TA..
Yeşilyurt Mollakasım Mahallesi Atmalı Caddesi’nde saat 19.00 sıralarında 19 yaşındaki M.F.Ö. yönetimindeki 44 EL 430 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araçta bulunan 18 yaşlarındaki K.S. ve Y.K. ile 19 yaşındaki İ.İ. adlı kızların yanı sıra aynı yaşlardaki A.Ö. ve Y.E.I. adlı gençler yaralandılar. Yaralılardan İ.İ.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan Hekimhan ilçesi Malatya Caddesi’ndeki Pazar yerinde de M.K. yönetimindeki 44 DP 784 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 5 yaşlarındaki E.K.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız