SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Kütüphanesi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:45
Hastane Kütüphanesi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

SODES kapsamında, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde açılan kütüphane hizmete girdi. Sağlık İl Müdürlüğü'nce SODES kapsamında yürütülen "Hastanemiz Okuyor" projesi dolayısıyla, 7 ilçe hastanesi olmak üzere sağlık kurumlarında toplam 9 kütüphane kurulma çalışmaları devam ediyor.

Proje nedeniyle ilk kütüphane Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde hizmete girerken, Başhekim Dr. Erhan Berk, "Hastanelerin temel amacı kişilere tanı, teşhis, tedavi ve en iyi hasta bakımını sunmaktır. Fakat sadece bedenen değil, kişinin fiziksel, toplumsal ve ruhsal bakımdan da sağlıklı olması, iyi bir moralle hastanemizdeki günlerini geçirmesi ve bu zamanı en kaliteli şekilde değerlendirmesi de önem kazanmaktadır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız