SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Önünde Çorba İkramı

0
Güncellendi - 2016-11-16 17:20:25
Hastane Önünde Çorba İkramı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeni Devlet Hastanesi Poliklinikler önünde hizmet veren İkram Çeşmemizde 2,5 yıl içerisinde 270 bin 25 vatandaşımıza sıcak çorba ikramında bulunduk”

Sosyal Belediyeciliğin gerekliliği olan hizmetleri vatandaşlara ulaştırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmesi, Osmanlı İmparatorluğundan gelen imaret geleneğinin devam etmesi adına önemli bir misyon üstleniyor.

MUSLUKLARDAN YILIN DOKUZ AYI SICAK ÇORBA AKIYOR

Yeni Devlet Hastanesi Poliklinikler önüne kurulan İkram Çeşmesi’nde hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere hastane personeline sabah saat 07.00’den itibaren 1000 kişilik sıcak çorba ikramı yapılıyor. Otomatik karıştırıcı ile belirli aralıklarla karıştırılan çorba, otomatik ısı ölçeriyle her an sıcaklık denetleniyor ve aynı sıcaklıkta vatandaşlara ikram ediliyor.

 “HASTANEYE GELEN HEMŞERİLERİMİZİ SICAK ÇORBA İKRAMI İLE KARŞILIYORUZ”

2015 Yılının Mart ayından itibaren hizmet vermeye başlayan İkram Çeşmesinde bugüne kadar 270 bin 25 vatandaşa sıcak çorba ikramında bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeni Devlet Hastanesi Poliklinikler önünde hizmet veren İkram Çeşmemizde günlük 1000 kâse sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Bu hizmetimiz sosyal belediyeciliğin bir gerekliliğidir. Sabah hastaneye gelen, birçok sıkıntısı olan, derdi olan, refakatçi olan vatandaşlarımızı sıcak çorba ikramıyla karşılıyoruz. 9 ay boyunca bu ikramlar devam ediyor. Burada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza ve bu hizmetimizin halkımıza ulaşmasında büyük destek verip bizimle birlikte aynı duyarlılık ve hassasiyeti gösteren hastane yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“HASTA VE HASTA YAKINLARI EN GÜZEL İKRAMI HAK EDİYOR”

Başkan Polat “İkramın en doğru noktası hasta ve hasta yakınlarına yapılan ikramdır. Çünkü hastaneye gelen hemşerilerimizin maddiyatın çok ötesinde ayrı sıkıntıları ve dertleri var. Onlar yemek yemeyi düşünecek bir durumda değildir. Çünkü tek düşünceleri, tek dertleri hastalarıdır. Bizlerde sabahları hasta yakını kardeşlerimize hastaneye gelirken karınca kararınca bir tas çorba nasıl ikram edebiliriz algısıyla hareket ederek, bu projeyi sürdürmekteyiz” dedi.

Bülten

corba1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • NİL (7 yıl önce)
    bence çok ince düşünülmüş güzel hizmet.çok beğendim.BİR KASE ÇORBA BULAMAYANLAR var bu kışın ortasında yapmayın ya artık objektif düşünün.Emeği geçenlerin eline sağlık.Muhalefet olmak iyidir ama gereksiz yere muhalefet olmayalım gerçekten çirkin oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tabi ben uyarıyorum ama Hastane yönetimi denetlemeli kiraya verdim elimi çektim dememeli. Çünkü ora hastane ve kamuya ait. Her türlü denetlemeleri sağlık yönünden yapmalıdır.Kısacası o alan da hasta ve yakınları oturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bir sözüm de Bilal beye. Kardeşim zarar eden işletneci o yükü kaldıramaz ve bırakırdı. Demek çorba dağıtmakta sorun yok. Bir de hijjenik değil alandaki oturma yeri. Masalar uyarı olmazsa çok geç temizleniyor. İşletmeci bir kişi alanda görevlendirirse temizkte olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Çorba verilmesi güzel. Parası olmayanlar için. Ama yanında en az çeyrek ekmekte verirlerse daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    yapmayın siinde evladınız var aslan parçaları beddua almayınki çocuklarınızdan hayır göresiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    sizin yaptığınız bi taş koyam derken bi duvar yıkıyosunuz adeta yapıyosunuz madem istihdam açın işsizlere iş bulun bi fabrika kurun
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    sen çorba ikramı yapıyorsun ordaki esnaf ne yapıyor devlete dünyanın kirasını veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    yaptığınız çok yanlış sayın başkan sen önce yoları yapsan daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla