SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Önündeki Kazada Can Pazarı..

0
Güncellendi - 2016-10-23 19:41:26
Hastane Önündeki Kazada Can Pazarı..
A- A+ PAYLAŞ

  • Lüks otomobil Devlet Hastanesi önünde kaldırıma çarpıp takla attı. Otomobildeki 2'si bayan 3 kişi yaralandı..

Yoldan savrularak kaldırıma çıkan otomobil, çöp konteyneri, yön levhası ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra taklalar atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Mercedes marka otomobilde bulunan 2'si bayan 3 kişi yaralandı.

Kaza Cumartesi sabaha karşı saat 04.30 sularında Çevreyolu Devlet Hastanesi girişinde meydana geldi. Şehir merkezinden MAŞTİ yönüne süratle gitmekte olan Faruk T. yönetimindeki 44 PU 699 plakalı otomobil, Malatya Devlet Hastanesi girişinde çeşmenin bulunduğu noktada sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu, önce kaldırıma sonra yön levhası ve elektrik direği ile çöp konteynerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklendi. Sağ ön tekeri yerinden koparak fırlayan otomobilin sürücüsü ve otodaki 2 bayan aracın içinde sıkıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, İtfaiye ve 112 acil servis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda sürücü Faruk T. ile birlikte araçta bulunan Kübra G. ve Seda G. çıkarılıp 112 acil ambulansları ile Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Faruk T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaza sırasında otomobilin çarptığı çöp konteyneri yaklaşık 30 metre ileriye savrulurken, otomobilin sağ ön tekeri ise otomobilden yaklaşık 30 metre geride kaldı. Çarpma ve sürüklenme esnasında otomobilin bazı parçaları ve tamponu çevreye saçıldı.

Hurda yığınına dönen otomobil, yapılan incelemenin ardından çekiciye yüklenerek yediemin otoparkına gönderildi.

Kaza sırasında aynı güzergahta başka araçların olmaması olası bir faciayı da engellemiş oldu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kaza1b

kaza2

kaza5

kaza1c

kaza4kaza6

kazaa1

kazaa2

kazaa3

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    mercedes bu hale geldiyse o araç 180 - 200 km falan hız yapmış olmalı , Şehir içinde hastane önünde hemde ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Isa Şeker (7 yıl önce)
    Herzamanki gibi aşırı hız ve uykusuzluk , bazı anakuralara uyulursa kazalar azalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    dikkat biraz daha
    0
    0
    Yanıtla