SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Önüne Çorba Çeşmesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:30
Hastane Önüne Çorba Çeşmesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yeni Devlet Hastanesi Poliklinikler önünde hizmete sunulan "İkram Çeşmesi"nde sıcak çorba ikramı, hafta içi her sabah 7.00’da başlayacak ve yüzlerce vatandaşımıza ikram edilecek.

Yeni Devlet Hastanesi önünde hizmete veren “İkram Çeşmesi”nde bugün Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Yeni Devlet Hastanesi Baş Hekimi Erhan Berk vatandaşlara sıcak çorba ikram etti. Yapılan ikram törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

POLAT, “HAFTA İÇİ HER GÜN 1000 KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI YAPIYORUZ”

Başkan Polat;  “Geçen yıl başlatmış olduğumuz ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramı faaliyetimize Ramazan ayı ve yaz ayları münasebetiyle ara verilmişti. Bugün yeniden sıcak çorba ikramımız başladı. İkramımız 1000 kişiye ikram edilmek üzere hazırlanıyor. Hafta içi sabah saat 07.00 başlayacak olan çorba ikramımız 1000 kişiye ulaşıncaya kadar devam edecek.  Elbette ki ikramın en güzeli hasta ve hasta yakınlarına olandır. Ondan dolayı devlet hastanesi önüne ikram çeşmemizi kurduk. Ben tekrar hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum. İnşallah ikram çeşmemizde sunulan sıcak çorba hemşerilerimize şifa kaynağı olur” dedi.

ÖNALAN, “İKRAM BİZE OSMANLININ MİRASIDIR”

AKP Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, “Öncelikle bu hayır işidir. Biz bismillah deyip başlayalım. İkram kelime kökü olarak kerimden gelir. Kerim olmak büyük bir lütuftur. Bize bu Osmanlının mirasıdır. İnşallah bizler onların mirasına layık oluruz. Bu çok hayırlı iş için başkanıma teşekkür ediyorum. Allah hayırlarımızı arttırsın” dedi.

TÜFEKÇİ, “YEŞİLYURT’UMUZUN HER BİR KÖŞESİNDE YEŞİLYURT BELEDİYESİ DAMGASINI GÖRÜYORUZ”

Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “İkram çeşmemizin hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan temenni ediyorum. İçenlere şifa olsun, burada yatanlara da şifa olsun inşallah. Yeşilyurt Belediyesinin “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt” sloganıyla etkin hizmetlerini, sürekli hizmetlerini, verimli hizmetlerini, her mahallemizin en ücra köşesine kadar uzanan hizmet ağını görüyoruz.  Bugün Sosyal Belediyecilik anlamında güzel bir hizmet vesilesi ile bir araya geldik. Yeşilyurt inşallah daha da gelişen bir ilçemiz olacak. Her bir köşesinde Yeşilyurt Belediyesi damgasını görüyoruz, görmeye de devam edeceğiz. Modern bir hastanemiz var.  Bu hastanemizde çalışan başhekimliğinden tut,  hasta bakıcısına kadar bütün arkadaşlarımız fedakârca emek sarf ediyorlar, çok yoğun çalışıyorlar onlara da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız