SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hastane Sayısı 8 Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:01:22
A- A+ PAYLAŞ

Özel Gözde Hastanesi, kadrosuna yeni kattığı hekimleri basına tanıttı. 

Gözde Sağlık Grubu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, grup olarak hastane sayısını 8’e çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kalı, Malatya merkezli bir grup olarak sağlık alanında büyük atılımlar yaptıklarına dikkat çekerek, "Gözde Sağlık Grubu’nun İzmir hastanesi açılma aşamasına geldi. Adıyaman’da ikinci hastanemizin temelleri atıldı ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Aydın’da da hastanemizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Böylelikle grubumuzun toplamdaki hastane sayısı 8’e yükselmiş olacak. Bu anlamda Malatya merkezli bir şirket olması bütün Malatyalılara olduğu gibi bana ve çalışma arkadaşlarıma gurur veriyor" diye konuştu.

Gözde Yapı’nın da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğüne değinen Kalı, "İzmir Bornova’da Myvia Bahçe’nin dördüncü şubesinin açılış kokteylini gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu grup Malatya’dan doğdu inşallah Malatya merkezde de kalacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, Sıtmapınarı Hastanesi'ne yeni katılan hekimleri tanıttı. Güçlü bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Karaman, bünyelerine katılan yeni hekimlerle daha da güçlendiklerini belirtti. Karaman, Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Murat Can, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Kılıç ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Keven’i kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Kışla Gözde Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Bozyiğit de, "En değerli varlığınız sağlığınız" sloganıyla yola çıktıklarını aktararak, görevlerinin vatandaşların en değerli varlığı olan sağlıklarını korumak olduğunu vurguladı. Bozyiğit, kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini, Gözde Hastanesi ve Kışla Gözde Hastanesi’nin en iyi statüye sahip olduklarını ifade etti. Kaliteli sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Bozyiğit, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakan Seçkin, Nöroloji Uzmanı Dr. Derya Seçkin ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Selma Orkan’ı kadrolarına kattıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız