SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hastane Tam Donanımlı Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:48
'Hastane Tam Donanımlı Olacak'
A- A+ PAYLAŞ
 
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi Dr. Şanal Tosun (sağdaki), Malatya’da bazı ziyaretlerde bulundu. 
 
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi Dr. Şanal Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Şavata, “Şanal Bey, seçimlerde Malatya’da yaptığı çalışmalarda Malatyalıların gönlünü kazanmış bir isim. Ankara’da yaptığı çalışmaları biliyoruz” dedi.
 
Tosun ise, “Önemli olan insanlara yararlı olmak ve hayırlı işlere vesile olmak. Yoksa makamları işgal etmenin bir hayrı yoktur. Elinizde bir imkan varsa bunu paylaşıyor ve bundan dua alıyorsanız, bu size bir iç huzur veriyor. Benim için bir Malatyalıya yardımcı olmak onursal bir madalyadır” diye konuştu.
 
Müsteşar Yardımcısı Şanal Tosun, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyalı bürokratların önemli görevlere gelmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, Tosun’un Malatya sevdalısı olduğunu, bir süre önce de Ankara’da ziyaret ederek başarılar dilediklerini dile getirdi.
 
Yeni hastane binası hakkında bilgi veren Tosun ise, “Hastanemiz tam donanımlı olacak. Tüm sağlık ünitelerini içinde barındıracak ve son teknoloji ile donatılacak. Yeni hastane binamızda daha kapsamlı sağlık hizmeti verilecek. Hastane binası 8 büyüklüğündeki bir depreme de dayanıklı olarak inşa ediliyor. Bittiğinde Malatya’mız önemli bir sağlık kurumuna kavuşacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız