SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Temeli Atıldı

A- A+ PAYLAŞ
Pütürge ilçesindeki mevcut hastanenin depreme dayanaksız oluşu ve ihtiyaçlara cevap verememesi nedeniyle yapılacak olan yeni binanın temeli atıldı. 
 
Pütürge ilçesinde 1975 yılında yapılan ve artık ihtiyaçlara cevap vermeyen hastane binasının yerine TOKİ tarafından yaptırılan 30 yataklı ilçe hastanesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Kemal Şener,  Pütürge Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Ulvi Saran, bölgenin sağlık konularında sıkıntı çekmemesi için böyle bir proje düşünüldüğünü söyleyerek, hastanenin 30 yatak kapasiteli olduğunu kaydetti. 
 
Bölgede uzun bir süreden beri yeni bir hastane ihtiyacı olduğunu ancak bu sorunu girişimlerde bulunarak çözdüklerini söyleyen Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Pütürge ilçesinde artık geçmişte yaşanan sağlık sorunlarının tekrarlanmayacağını ve hastaneni açılması ile birlikte daha modern bir hizmetin vatandaşlara sunulacağını ifade etti. Törene katılanlar toplu halde temele harç attılar. 
 
HALI SAHA AÇILIŞI..
Öte yandan Pütürge ilçesinde yapımı tamamlanan Halı Saha'nın da açılış töreni yapıldı. Vali Saran ile Milletvekili Çalık'ın açılışını yaptığı halı sahanın Stor Toto Teşkilatı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkıları ile yapıldığı ve maliyetini yaklaşık 400 bin TL olduğu kaydedildi. Vali Saran ve Çalık ise, kaleye şut attılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız