SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Afet Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:42:36
Hastanede Afet Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma Uzmanlığınca Akçadağ 75. Yıl Devlet Hastanesinde Sivil Savunma, Doğal Afetler, Deprem ve Yangın önleme ve Söndürme konularında bir eğitim verilerek akabinde Hastane Sivil Savunma Amirliği ile kalite yönetiminin birlikte hazırladıkları senaryo doğrultusunda Hastane Afet Planı tatbikatı yapıldı. 

Tatbikatta hastane personelinin olası bir doğal afet yada yangın durumunda hareket tarzlarının belirlenmesi ile bu gibi durumlarda nasıl davranılacaklarının uygulaması yapıldığı belirtildi. Tatbikata Akçadağ ilçesi İtfaiye amirliğide bir merdivenli itfaiye aracı ve personeli ile birlikte katılırken, 3. katta mahsur kaladığı varsayılan yaralıları merdivenli araç ile indirerek çıkan temsili yangını söndürdüler. 

Eğitimi ve tatbikatı yöneten Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Sivil Savunma Uzmanı Ercan Aycan, bu eğitim ve tatbikatların ildeki diğer hastanelerce yıl boyunca süreceğini ve önemli olduğunu söyledi.

Hastane Müdürü Şenol Çağrıtekin de eğitim ve tatbikatın personele yararlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız