SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Aşure İkramı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:17
Hastanede Aşure İkramı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. 

Hastane olarak düzenledikleri aşure etkinliğiyle insanlar arasındaki yakınlaşma ve kardeşliğe katkı sağlamak istediklerini belirten Akçadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Gülsüm Demirtaş,"Amacımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hemşehrilerimizle iç içe olabilmekti. Paylaşma kültürünü ve kardeşliği yaşatan etkinlikte hep beraber olmaktan mutluyuz” dedi.

Hastane bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Akçadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Gülsüm Demirtaş, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, bazı kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hastane personeli, hasta ve hasta yakınları katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız