SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Komalık Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:19
Hastanede Komalık Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi’nde 10 metre yükseklikten havalandırma boşluğuna düşen Suriye uyruklu 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Olay, Malatya Devlet Hastanesi’nin girişindeki havalandırma alanında meydana geldi. İddiaya göre, ailesi ile birlikte Devlet Hastanesi’ne gelen 5 yaşındaki Selinay Arama adlı çocuk, burada havalandırma boşluğuna baktığı esnada korkulukta olması gereken güvenlik camın olmaması nedeniyle dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten aşağıya düştü. O an hastanede bulunan yüzlerce kişinin gözleri önünde yaşanan olay görenleri üzüntüye boğdu. 

Yaklaşık 10 metrelik yükseklikten çimlerin üzerine düşen küçük Selinay’ın durumunu gören babası sinir krizi geçirerek yardım istedi. Suriyeli babanın çığlıkları ve yardım talepleri yürek burktu.  Sağlık personellerini ve hastane görevlileri ile birlikte vatandaşların yardım etiği küçük selinay, buradan alnıraka acil servise götürüldü.

Başında 4 ayrı kırık olduğu saptanan ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen küçük Selinay, hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gönderildi. Suriyeli çocuğun tedavisinin devam ettiği bildirildi. 

Yaşanan olaya hastane yönetiminin korkulukta kırık olan güvenlik camını taktırmamış olmasının yolaçtığı öne sürüldü. Olaydan sonra kırık olan camın takıldığı ancak, acil servis bölgesindeki aynı şekilde bulunan kırık bir camın ise bantla muhafaza altına alındığı görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız