SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Olay Var!

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Devlet Hastanesi’nde doktoru tehdit ettikleri öne sürülen iki kişi, Malatya Devlet Hastanesi’nde de birahanede çalışan kadın yüzünden çıkan kavgayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Beydağı Devlet Hastanesi’nde görevle bayan doktor 34 yaşındaki A.T.Ç., muayene meselesinden dolayı çıkan tartışma sırasında 23 yaşındaki K.D. adlı şahıs ile 39 yaşındaki K.D. adlı bayanın kendisini tehdit edip hakarette bulunduklarını öne sürdü. Şikayet edilen iki kişi ise suçlamaları kabul etmeyip A.T.Ç.’den şikayetçi oldular. Savcının talimatı üzerine 23 yaşındaki K.D. gözaltına alındı.

Malatya Devlet Hastanesi’nde 00.10 sıralarında meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 38 yaşındaki C.K.T. adlı şahıs, bir arkadaşını ziyaret amacıyla hastaneye gittiğini ve burada 48 yaşındaki M.K. adlı şahıs tarafından dövüldüğünü öne sürdü. M.K. ise birahanede çalışan bir kadını tedavisini yaptırmak için hastaneye götürdüğünü, C.K.T.’nin yanlarına gelerek kadını kendisinin götüreceğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını, kavga ettiklerini söyledi ve şikayetçi oldu. C.K.T.’nin 202 promil alkollu olduğu saptanırken, olayla ilgili araştırmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız