SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçe merkezinde otomobilin çarptığı yaşlı şahıs hastanede kurtarılamayarak öldü. Bu arada, Darende yakınlarında devrilen kamyonda 2 kişi yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ..
Pütürge ilçesi Ağalar Mahallesi'nde M.A.'nın yönetimindeki 44 KC 448 plakalı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mehmet Alageyik'e (83) çarptı. Ağır yaralanan yaşlı şahıs Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşlı şahsın kurtarılamayarak öldüğü belirtilirken, sürücünün gözaltına alındığı ve tahkikatın sürdürüldüğü öğrenildi.

KAMYON DEVRİLDİ..
Bu arada Darende yakınlarında da kamyon devrildi, baba ve oğlu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Darende - Kayseri kara yolunun 5'nci kilometresindeki Gümüşlüdere mevkiinde meydana geldi. İzmir'den Malatya'ya meyve fidanı götüren Vedat Kavak (54) idaresindeki 35 T 2150 plakalı kamyon, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle devrildi. Kazada sürücüyle birlikte kamyonda bulunan oğlu Mehmet Kavak (28) da yaralandı.

Yaralılar Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız