SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aracın çarptığı 5 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Adıyaman yolundaki kazada da 3 kişi yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ..
Kaza, Tandoğan mahallesinde meydana geldi. A.A. adlı şahısın kullandığı aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Ali Hüseyin Alkılıç adlı 5 yaşındaki çocuk, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalere rağman çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çocuğun, Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye kasabasında toprağa verileceği öğrenildi.

ADIYAMAN YOLUNDA..
Bu arada Adıyaman'da Gölbaşı-Malatya karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında da 3 kişi yaralandı.

Edilen bilgiye göre, Malatya'dan Gölbaşı istikametine gelmekte olan Özgür Tatar yönetimindeki 02 J 2008 plakalı minibüs, yolun 15. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Araçta bulunan Özgür Tatar, Mehmet Cintosun ve Şükrü Ünal yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Kanalboyu’nda 28 yaşındaki İ.B.’nin yönetiminde bulunan oto geri manevra yaparken 68 yaşındaki Ş.D.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

İnönü Mahallesi Hacıevliya Sokakta da 49 yaşındaki S.Ö. yönetiminde bulunan 44..265 plakalı otoyla, H.D. adlı kız çocuğa çarptı ve yaraladı. Kazadan sonra 4 şahsın sürücüyü dövüp aracına zarar verdiği bildirildi.

Şifa Mahallesi’nde de 33 yaşındaki M.T.’yin yönetiminde bulunan 44..772 plakalı otonun çarptığı 61 yaşındaki Ş.Y. ağır yaralandı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Akçadağ ilçesi Kotangölü Mahallesi’nde 43 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan 23..529 plakalı oto ile 30 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan 44..541 plakalı otonun çarpışması sonucu, 23 plakalı otoda bulunan 51 yaşındaki E.A.’nın yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız