SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Personele Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2016-02-02 16:26:11
Hastanede Personele Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi’nin yönetim binasında, hastanede görevli bir personel uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Olaydan sonra kaçan saldırganın yanında boş kovanı da götürdüğü iddia ediliyor.

Olay, Malatya Devlet Hastanesi’nin İdari bölümünde meydana geldi. Çıkış sebebi bilinmeyen olay da, hastanenin yemekhanesinde görevli kadrolu personel Mehmet Özaslan'a merdivenlerde bir kişi tabanca ile ateş açtı. Saldırıda şahıs elinden ve kalçasından yaralandı.

Özaslan, yaralanması nedeniyle merdivenlerden koşarak güvenlik görevlilerinden yardım isterken, saldırgan ise kaçarak izini kaybettirdi.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi hastaneye ve çevresine yönlendirildi. Yapılan aramalarda şüpheli şahsa ulaşılamadı.

Yaralı Mehmet Özaslan ise, Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya yönelik soruşturmasını ve araştırmasını sürdürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • emre özçelik (8 yıl önce)
    hastanede kontrol yok bunun olması gayet normal
    %100
    %0
    Yanıtla
  • seda (8 yıl önce)
    uyduruk yemek menülerinden bıktık. böyle hizmet olmaz olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doktor44 (8 yıl önce)
    Her tehdide boyun eğenler bu olayın sorumlularıdır.O hastanede bunu kim(ler)in yaptığını en altından en üstüne kadar herkes bilir.Savcılık makamının işi kolay esasında.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (8 yıl önce)
    Her yeri ceteler sarmış... Dürüst bir memura bir kamu kurumunda saldıracak kadar gözleri donmus...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar aydin (8 yıl önce)
    Kim olacak tabiki yemekhane firmasi
    %100
    %0
    Yanıtla