SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Tatbikat

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:57:15
Hastanede Tatbikat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde sivil savunma, doğal afetler, yangın söndürme ve tahliye tatbikatı yapıldı. 

Hastane Kalite Direktörü Mehmet Soylu ve Sivil Savunma Amiri Endüstri Mühendisi Abdulkadir Turan ’ın organize ettiği tatbikata, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma Uzmanı Ercan Aycan, Malatya Devlet Hastanesi Sivil Savunma Uzmanı Yakup Kılıç ve Malatya itfaiyesi Eğitim Görevlisi Ahmet Kılınç, eğitimci olarak katıldı.

Ayrıca 112 Acil Yardım ve UMKE ekibi de tatbikata katılarak tahliye ve ilk yardım sağladı. Tatbikatta tüm personelin olası muhtemel bir depremde ya da yangında nasıl hareket edecekleri, hasta yada yaralıları nasıl tahliye edecekleri, yangına nasıl müdahale edecekleri uygulamalı olarak anlatıldı. Yapılan tatbikat başarıyla sonuçlandı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Cumali Alan, tatbikat sonrası yaptığı açıklamada, afetlere karşı hastanede yapılan planların uygulamasında hastane personelinin hareket tarzlarını bu tatbikatta görerek afetlere hazır olduklarını ifade etti. Alan, bu tür afet ve yangınların sadece tatbikatlarda kalmasını temenni ederek tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız