SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede ve Adliyede Tehdit

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hastanesi’nde bir doktor tehdit edilirken, Adliye’de de iki ayrı dayak ve tehdit olayının meydana geldiği bildirildi.

Devlet Hastanesi’nde görevli 29 yaşındaki doktor N.M., poliklinikte görev yaparken, tanımadığı şahsın kendisini tehdit ettiğini polise bildirdi. Doktorun şikayeti üzerine 23 yaşındaki M.Ö.K. adlı şahıs gözaltına alındı.

Adliye’de de 42 yaşındaki T.Ö. adlı şahıs ile 39 yaşındaki M.Ö. adlı kadın, 34 yaşındaki M.B. adlı şahsın kendilerini dövüp hakarette bulunduğunu öne sürdüler. M.B. iddiaları kabul etmeyip, kendisinin dayak yediğini öne sürdü.

Adliye’deki ikinci olayda da 30 yaşındaki A.Y. adlı kadın, 26 yaşındaki M.Y. tarafından dövüldüğünü ve tehdit edilip hakarete uğradığını iddia etti.

Polis her üç olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız