SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastaneden Cezaevine..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi günü Sivas yolunda meydana gelen ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili olarak, “hafif yarası” hastanede tedavi edilen minibüs sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kınadan dönenleri merkez Sütlüce köyüne götürmekte olan, 17 kişilik olmasına rağmen 38 kişinin bindiği 34 yaşındaki Ramazan Yıldırım yönetimindeki 44 LS 496 plakalı minibüs, Güntaş Fabrikası civarında, aşırı yük nedeniyle sağ arka lastiğinin patlaması sonucu sürücünün kontrolundan çıkmış, yol kenarındaki direğe çarptıktan sonra birkaç takla atarak kayısı bahçesine yuvarlanmıştı. Kaza sırasında 3 kişi olay yerinde, 5 kişi de kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirmiş, 30 kişi de yaralanmıştı.

Diğer günlerde özel bir okulun öğrenci servis aracı olarak kullanıldığı belirtilen minibüsün kazada hafif yaralanan sürücüsü Ramazan Yıldırım’ın, tedavisinin ardından adliyeye çıkarıldığı ve “Trafik Kazası Sonucu Taksirle Adam Öldürme” suçlamasıyla tutuklanarak, E Tipi Cezaevi’ne konulduğu bildirildi.

Bu arada, meydana gelen trafik kazası, Jandarma Vukuat Raporu’nda da şu bilgilerle yeraldı:

”10.10.2009 günü saat:17.00 sıralarında, Malatya-Merkez-Sütlüce köyü mevkiinde R.Y. (Mehmet oğlu 1975 d.lu) yönetimindeki 44…496 plakalı minibüsle Malatya’dan Sivas istikametine seyir halinde iken araç lastiğinin patlaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi sonucu ölümlü trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada sürücü R.Y. yaralanmış ve aynı araçta bulunan A.E (Abuzer oğlu 25 yaşlarında), A.C.E (Sabri kızı 14 yaşlarında ), M.E (13 yaşlarında), Y.Ş (Mehmet oğlu 2002 d.lu), T.Y (Hüseyin kızı), E.K. (Mahmut kızı 1995 d.lu), S.S. (Bekir kızı) ve N.Y (Sabrı kızı 1993 d.lu) hayatını kaybetmiştir. Yaralanan (28) kişinin Malatya Devlet hastanesi, Turgut Özal Tıp merkezi ve Beydağı Devlet hastanesinde tedavilerine devem edilmekte olup yaralılardan sürücü R.Y., taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla sürücü R.Y. göz altına alınarak tahkikata başlanılmıştır.”

YİNE LASTİK PATLAMASI..
Öte yandan, Arapgir- Malatya karayolunun 35’inci kilometresi Gebeli Köyü yol ayrımında 53 yaşındaki M.Y. yönetiminde bulunan 44..961 plakalı Kartal marka oto, sol arka lastiğinin patlaması sonucu sürücünün hakimiyetinden çıktı ve şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 33 yaşındaki E.K., 34 yaşındaki S.B. ve 42 yaşındaki M.B. yaralandılar. Yaralılar Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLAR: Savaş BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız