SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastaneden Kaçırmışlar!..

A- A+ PAYLAŞ

Kürecik yakınlarında meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan kamyonun sürücüsünün, yakınları tarafından aynı gece hastaneden kaçırıldığı, şahsın ertesi gün Akçadağ adliyesine giderek teslim olduğu bildirildi.

6 Temmuz akşamı saat 20.15 sıralarında Malatya-Kayseri yolu Akçadağ ilçesi Kürecik Köyü yakınlarında viraja hızlı giren 23 yaşındaki Recep A. yönetimindeki 21 FE 856 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen 50 yaşlarındaki Mehmet Arslan yönetimindeki 44 ..340 plakalı otomobil çarpıştılar. Kazada büyük hasar gören otomobilin sürücüsü olay yerinde ölürken, kamyon sürücüsü sıkıştığı araç kabininden çıkarılıp Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olan yaralı kamyon sürücüsü Recep A.’nın, saat 22.45 sıralarında babası M.A.A. ile akrabası F.A.’nın yardımıyla yaralı olarak hastaneden kaçırıldığı, araştırma devam ederken şahsın 7 Temmuz günü kendiliğinden Akçadağ Adliyesi’ne giderek teslim olduğu polis tarafından açıklandı. Polis, kamyonr sürücüsünün babası M.A.A. ve yakını F.A.’yı, “Suçluyu Kaçırma” suçlamasıyla arıyor.

Fotoğrafta, Recep A.’nın da yaralı olarak çıkarıldığı kamyonunun kazadan sonraki hali görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız