SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hastanemiz Örnek Gösteriliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi’nde Hemşireler ve Ebeler Haftası kutlandı. 

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğinin düzenlediği kutlamada sinevizyon sunumu, personel tarafından tiyatro gösterimi, konuşmalar, müzik eğlence, çekilişler, personele çalışmalarından dolayı hediyeler verildi.

Kutlama programına, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Şükrü Özdemir, Mali İşler Başkanı Uğur Cura, İdari İşler Başkanı Dr. İbrahim Açıkalın,Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Fikret Serin, Darende Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uz. Dr. Erhan Berk, Baş Hekim Yardımcısı Dr. Mustafa Başaran, Hastane Müdürü Bülent Mehmet Metin, hastane personeli katıldı. Hastanede 25 yılını dolduran Aliye Kocaman, Nuray Açıkbaş adlı iki ebeye genel sekreter tarafından hediyeler verildi.

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Şükrü Özdemir yaptığı konuşmada, “Darende her zaman farkını ortaya koyuyor. Bizim için çok çok kıymetli olan değerli hemşireler ve ebeler onların günü olduğundan dolayı çok anlamlı bir gece anlamlı bir gün ben buradan tek güne sığmayan günlerini hem annelerimizin, hem hemşirelerimizin hem de ebelerimizin bu kardeşlerimizin gününü kutluyorum. Annelerin hepsinin ellerinden öpüyorum onların tek gün değil her gün anılması lazım. Darende'de hem yönetici arkadaşlarımızla hem diğer çalışan arkadaşlarımızla hakikaten bizim için çok farklı bir yer huzurlarınızda onlara teşekkür ediyorum. Bizim örnek gösterdiğimiz hastanemiz daha iyi yerlere gelecek kısa zamanda eksik olan bazı branştaki doktorlarımızı tamamlayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız