SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastaneye Yeni Yatırımlar

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Devlet Hastanesi'ne yeni MR Ünitesi kuruldu. Böylece vatandaşlara, MR için günler sonrasına randevu verilmesi de artık yaşanmayacak. 
 
Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, konu ile igili yaptığı açıklamada, vatandaşların MR'larını ertesi gün çektirebileceklerini söyledi. 
 
"YOĞUNLUK AZALDI"
 
Başhekim Boztepe, "İki hastane birleşmeden önce tek Beydağı kampüsünde MR ünitesi (Film görüntüleme) vardı. Gerek Devlet Hastanesi ve gerekse Beydağı kampüsündeki hastalar için gereken MR, Beydağı kampüsündeki MR Ünitesinde çekiliyordu. Tek hastanede olduğu için yoğunluk yaşanıp, gece yarısına bile randevu veriliyordu. Bu da vatandaş için sıkıntıya yol açıyordu. Devlet hastanemizin otopark kısmına prefabrik de olsa küçük bir bina yapıp, buraya MR Ünitesi kurduk. Böylece MR çekilmesi gereken hasta ikiye bölününce yoğunluk azaldı. Artık gece yarısına ve günler sonrasına randevu verilmiyor. Hastamız ertesi gün MR'ını çektirebiliyor"dedi.
 
YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
 
Acil Servis'teki fikizi yetersizliklerdende bahseden Boztepe, servisin yanına frefabrik ek acil servis yapacaklarını da söyledi. Hastaneye ayrıca 3. basamak yoğun bakın ünitesininde kurulacağını sözlerine ekleyen Boztepe,  eksikliği hissedilen Endokriniloji uzman doktorunun da göreve başladığını belirtti. Buna bağlı olarak, şeker hastalarının  daha sağlıklı hizmet alacakları ifade ediliyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız