SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastaneyi Ayağa Kaldırdı!..

A- A+ PAYLAŞ

Genç kız hasta odasına girip telefonu kullanmak istedi.. Hastalar tepki gösterince, bir başka odaya gitti. “Solunum cihazını kapattığı” iddiası görevlileri alarma geçirdi ve jandarmalık oldu!..

Olay, Salı günü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşandı. Merkeze tedavi için gelen yakınına refakat ettiği bildirilen 19 yaşındaki N.B. adlı genç kız, bir hasta odasına giderek dahili telefonu kullanmak istedi. Hastalar tanımadıkları bu kişiye tepki gösterince, “Ben personelim” diyerek tepkileri engellemeye çalışan ve odadan ayrılan genç kız bu kez Kadın Doğum Servisi’nde 59 yaşındaki Y.K. adlı hastanın yattığı odaya girdi ve telefonu kullanmak istedi. Orada da aynı tepkiyi görünce, bir önceki odadaki olayı öğrenen bir hemşire aynı anda odaya girdi ve bu kez “personelim” dediğini inkar ettiği öne sürülen genç kızın telaşlı tutumu, hastane sağlık ve güvenlik personelini ayağa kaldırdı. Durum jandarmaya da iletildi.

Bu arada 20 Haziran günkü jandarma raporunda, N.B. hakkında, 19 Haziran Salı günü 14.00 sıralarında meydana geldiği ifade edilen olayla ilgili olarak “..Y.K. isimli hastanın odasında telefon görüşmesi yaptığı sırada yatağının üzerinde bulunan oksijen solunum cihazına dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu çarparak oksijen solunum cihazının kapanmasına sebebiyet verdiği sorumlu hemşire tarafından tespit edilmesi üzerine hastaya gerekli müdahale yapılmış olup..” şeklinde bir ifade yeralmasına rağmen, böyle bir şeyin söz konusu olmadığı, yaşanan karmaşa sırasında korkulan senaryolardan biri olarak göz önünde bulundurulmuş olabileceği öne sürülüyor.

Olaya el koyan Jandarma’nın, Cumhuriyet Başsavcılığı’nı da bilgilendirdiği ve olayla ilgili araştırmaya başlandığı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız