SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastası, Acilcisi, Aczmendisi..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:54
Hastası, Acilcisi, Aczmendisi..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da oylamaya ilgi fazla oldu.

HASTALAR AMBULANSLA GELDİ..

Malatya'da, ALS hastası olması nedeniyle yatağa ve cihaza bağlı olarak yaşamını sürdüren Zeynep Yiğit (60), hasta yatağından ailesinin yardımıyla kalkarak, oy kullandı.

Ailesi tarafından ikamet ettiği Aslanbey Mahallesi'nden araçla oy kullanacağı Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi'ne getirilen Yiğit, 1060 nolu sandıkta oyunu kullandı. 

Hasta yatağından kalkan ve oy kullanamaya giden Yiğit, AKP MKYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile sohbet etti. Çalık, Yiğit'e Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kendisine selam söylediğini ifade etti. Duygulu anlar yaşayan Yiğit, ailesinin yardımıyla oyunu kullandı. Yiğit, oyunu kullandıktan sonra tekrar evindeki hasta yatağına döndü.

Zeynep Yiğit'in eşi Şener Yiğit, eşinin AKP sevdalısı olduğunu ve oy kullanmayı istediğini, kendilerinin de bu isteği kırmadıklarını ifade etti. 

Yiğit, eşinin 6 yıldır ALS hastası olduğunu kaydederek, "Yatağa ve makineye bağlı olarak yaşıyor. Kas erimesi ve akciğer yetmezliği var. Kendisi AK Parti sevdalısı. Oy kullanmak istedi, bizde kırmadık" dedi. 

Kas erimesi hastalığı olan Yusuf Gedirli (18) ise oy kullanmaya ambulansla getirildi. 

Ailesi oy kullanmak isteyen Gedirli'nin isteğini kırmak istemedi. Gedirli'nin yatağa bağlı yaşaması nedeniyle ailesi, Sağlık İl Müdürlüğü'nden yardım istedi. Sağlık İl Müdürlüğü, Yusuf Gedirli'nin ikamet ettiği Aslanbey Mahallesine bir ambulans yönlendirdi. Ambulansla evinden alınarak, Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi'ne getirilen Gedirli, sedyeyle taşınarak, 1005 nolu sandıkta oyunu kullandı. Gedirli, oy kullanma işleminin ardından ambulansla evine götürüldü. 

ACZMENDİ DE SANDIK BAŞINDA..

Bu arada bir Aczmendi tarikatı mensubunun da oy kullanmaya geldiği görüldü.

Yine görevleri gereği nöbette bulunan 112 Acil Ambulans servisi görevlileri de, oylarını kendi sandıklarında kullandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız