SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hat Kiralamaya Gidildi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:44
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya toplu ulaşımını yürüten Malatya Ulaşım A.Ş.(MOTAŞ) Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan bölgelerinde verilen ulaşım hizmetini 25 araçla gerçekleştirecek. Bu şekilde bölgedeki ulaşım da rahatlamış olacak.

MOTAŞ, kapalı teklif usulü ihale ile üç hattı halka arz ediyor. MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Dilek, Topsöğüt ve Şahnahan bölgelerindeki ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla hat kiralamaya gidildiği belirtilerek, “8 yıllık süre için ihaleye çıkardığımız üç bölgemizin hatları için 25 adet aracın hizmet vermesini planlıyoruz. Her istekli ihaleye katılarak bu rotasyonlu hatlara bir adet ile 25 adet otobüse kadar teklif vererek, toplu taşım hizmetini yapabilecektir. 10 Ekim 2015 tarihinde saat 14.00’te MOTAŞ Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğimiz ihaleye, ihale ilanında yayınladığımız şartnameye uydukları takdirde katılabileceklerdir” bilgisi verildi.

Açıklamada ayrıca, ihale sonucunda 8 yıllığına hak sahibi olanların toplu taşım hizmetini Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin kontrolünde yürütülebileceği belirtilerek, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’nin yürüttüğü toplu taşım kurallarının söz konusu hak sahibi için de aynen geçerli olduğunun altı çizildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız