SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hata Olduğunu Düşünüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi ve CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, 24 Temmuz’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya ziyaretinde partiye katılan Beydağı Belediye Bakanı Abuzer Sarıtaş’a ‘Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Başkanı Veli Ağbaba’nın yanı sıra, Merkez İlçe Başkanı Muhteşem Kartal, Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Fethiye Belediye Başkanı Habip Yücel, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Ağılbaşı Belediye Başkanı Cengiz Kılınç, Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, Sivas Kangal İlçesi Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Gazi Şentürk, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Solmazgil ile partililer katıldı.

İktidarın, muhalefet partili belediyelere ödenek gönderirken çifte standart uyguladığını, bunun çok açık bir şekilde görüldüğünü söyleyen Veli Ağbaba “Ama buna rağmen, CHP’li belediyeler olarak, sosyal demokrat belediyeler olarak vatandaşa hizmette en iyisini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Zaten belediyeler olarak yaptığımız hizmetler ortada. Hekimhan, Doğanşehir, Hasançelebi, Arguvan, Pütürge gibi ilçelerde, sosyal demokrat belediyecilik hizmeti anlayışı çerçevesinde dar imkanlara rağmen nelerin yapıldığını herkes görebilir. Çoğu zaman devlet katkısı olmadan, CHP’li belediyelerin el ele vererek, dayanışma içinde hizmet için çalışıyorlar. Sadece kendilerine oy verenlere değil, bağlı köylerin sorunlarına da çare olmaya çalışıyorlar’ diye konuştu.

Ağbaba, bu anlamda Beydağı Belediyesi’nin de sorunlarını öğrenmek, çözümü noktasında neleri yapabileceklerini konuşmak üzere geldiklerini, CHP’li belediye başkanlarının da beldenin sorunlarının çözümü noktasında desteklerini belirtmek üzere burada bulunduklarını ifade etti.

Veli Ağbaba, Hekimhan Ceviz Festivali'nde CHP’li başkanlara neden söz verilmediği yönündeki bir soruya ise “Arkadaşlarımız orada ortak bir tavır sergiledi. Biz bunun art niyetten kaynaklanan bir hareket olduğunu düşünmek istemiyoruz. Bir hata olduğunu düşünüyoruz. Organizasyon hatası olarak değerlendiriyoruz. Zaten oraya Kültür Bakanlığı’nın bir katkısı yok. Ev sahibi Hekimhan Belediyesi’dir. En çok maddi katkıyı da Hekimhan Belediyesi vermiştir. Milletvekilleri de sadece katılım düzeyinde katkı sunmuştur’ diye yanıtladı.

Yapılan açılış konuşmalarından sonra, Belediye başkanları beldelerinde yaşadıkları sorunları masaya yatırdı ve ortak çözüm arayışları için karşılıklı yaptıkları görüş alışverişinden sonra ziyaret sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız