SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hata Yapma Lüksümüz Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:50:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor U 21 takımı hazırlıklarına başladı. Gelecek sezon U 21 PTT 1.Lig ve U 19 Elit Ligi’nde mücadele edecek Yeni Malatyaspor alt yapısı her iki kategoride de hazırlıklara başladı. Orduzu Pınarbaşı’ndaki sentetik sahada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, Malatyalı gençlerle iyi bir takım kurmaya gayret edeceklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Lig’e çıkmasından dolayı katılımı zorunlu olan U 21 ve U 19 Elit Ligi, sarı-kırmızılı alt yapıda tatlı bir telaşın yaşanmasına neden oldu. PTT 1.Lig’de mücadele eden güçlü kulüplerin yıllardır oturmuş sistemleri olan alt yapılarıyla yarışacak Yeni Malatyaspor bu tempoya ayak uydurabilmek için çalışmalarının startını erken verdi.

ALT YAPI SORUMLUSU UÇKUN: “HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK”

U21 ve U19 Elit Liglerinde Bayramdan önce çalışmalara başladıklarını ifade eden Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, bu ligde yeni oldukları için antrenmanları sıkı tuttuklarını söyledi. Uçkun, “Bayramın 3. gününden itibaren hazırlıklarımıza kaldığımız yerden başladık. Aramıza yeni katılacak arkadaşlar var. Tabi bizim önceliğimiz bu kategorilerde kendi alt yapı oyuncularımız ve Malatyalı gençler olacak. Dışarıdan çok fazla bir isim almayı düşünmüyoruz. Belki ilerleyen yıllar da bölge taraması yapılıp genç oyuncular getirilebilir ama ilk senemizde bunu gerçekleştirmemiz biraz zor gibi gözüküyor. Malatyalı çocuklarımızın potansiyeli gayet iyi. Kendi dönemimizde A takıma çıkan çocukların güzel haberlerini, başarılı ve saygılı bir şekilde iyi düzeyde çalıştıklarını duyuyoruz. U21 ve U19 kulübün geleceği olacağı için burada hata yapma şansımız yok. Hedefi olan, yetenekli gençlerle çalışacağız. Lige kadar Malatya’ya yakışan bir ekip olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız