SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hata Yapmasam İyi Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligin 18. haftasında sahasında Menemen Belediyespor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, şut ve orta çalışmasıyla sona erdi. Hafif sakatlıkları bulunan forvet oyuncusu Aydın Çetin ile orta saha oyuncusu Serkan Çalık takımla birlikte çalıştı.

KALAFAT: "İYİ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu Onur Kalafat, Menemen Belediyespor'u yenip, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydetti.

Kalafat, sahalarında iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Biz iç sahada, Menemen Belediyespor ise dış sahada iyi. Deplasmanda gayet iyi oynadıklarını öğrendik. Biz Allah'ın izniyle, taraftarlarımızın da desteğiyle maça iyi başlayıp, kazanmak istiyoruz. Onların deplasmanda çok iyi oynamaları bizim için çok ekstra bir şey değil. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

"HATALARI YAPMASAM İYİ OLACAK"

Takıma attığı gollerle katkı sağlayan Kalafat, "Ligde şu ana kadar 2 gol attım. İleriye çıkmayı seviyorum ama Bayrampaşa maçında benim hatamdan dolayı gol yedik. Bu hataları da yapmasam iyi olacak" diye konuştu.

Kalafat, maçlara iyi başladıkları takdirde daha iyi futbol oynadıklarını kaydederek, "Maçlara iyi başlamamız gerekiyor. Maça iyi başlayamıyoruz. Gol yedikten sonra iyi performans göstermeye çalışıyoruz. Bunu maça başladığımız zaman göstersek daha iyi olacak. Maça galip başladığımız dakikalardan itibaren çok iyi top oynuyoruz. Biraz maça iyi başlasak, bizim için daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor ile Menemen Belediyespor, Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Ercan Hellaç, Metin Cebeci ve Tuğrul Akkoyun hakem üçlüsü yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız