SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hata Yaptım" Dedi İstifa Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:00
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da İdari Menajer Ahmet Tayfun, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Tayfun, takımda cezalı olan Kenan Taş’ın, Kadirlispor karşılaşmasında oynaması nedeniyle hükmen yenik sayıldıklarını ve hatanın kendisine ait olduğunu belirterek, görevini bıraktığını bildirdi.

44 Malatyaspor camiasından yapılan hata nedeniyle özür dileyen Tayfun, şunları ifade etti: “Bilindiği üzere 2012-2013 sezonunda Barış Bingöl başkanlığında oluşan yönetim kurulu beni kulüp idari menajerliğine getirmiştir. 44malatyaspor kulübünün daha ilk gününden bugüne kadar geçen süreçte gerek kulübün içinde gerekse de kulübün dışında çok büyük bir sevda ile kulübüme hizmet ettim. Gelinen süreçte kulübün kurumsal yapılanmasının her kademesinde yer alıp kulübün daha iyi şartlara taşınmasında büyük mesailer harcadım. Yalnız 3 yanlışın bir doğruyu götürdüğü literatürde, futbol alanının hatayı götürmediği 3 doğrunun bir yanlışa bedel gittiğini de ne yazık ki bende şahit oldum. Bilindiği üzere birbirinden kaliteli sporcu topluluğunun kulübe kazandırılması noktasında gerek yönetim gerekse de teknik heyet olarak mücadele verdik. Erzin Belediyespor ve Kadirlispor maçları ile de bu sürece gelecek adına iyi mesajlar vererek girdik. Erzin Belediyespor maçından önce tüm lisansları yaptım. Ancak 1 maç cezası sebebiyle kadroya alınmayan Kenan Taş'ın lisansını gelecek haftaya aktardım. Şahsım adına futbolcumuzun cezasının bittiğini düşündüm. Bunun farkını ve ehemmiyetini düşünemeyerek bir hata yaptım. Bu hatadan dolayı da takımımız oynadığı ve 4-1 kazandığı Kadirlispor maçında hükmen mağlup sayıldı.”

Tayfun, kulübü cezaya uğrattığı için görevi bırakmasının en doğru karar olduğunu söyleyerek, “Bu konunun kulübümü uğrattığı cezanın farkında ve bilincinde olarak çok sevdiğim kulübümden ve mesai arkadaşlarımdan ayrılma kararı aldım. Öncelikle çok değerli Teknik Direktörüm Sayın İsmail Tekin ve ekibinden, futbolcu kardeşlerimden ve Başkanım Barış Bingöl ile yönetim kurulundan, beni hiç yalnız bırakmayan, hep yanımda olan görsel ve yazılı medyanın çok değerli mensuplarından haklarını helal etmelerini istiyorum. Ve 44Malatyaspor camiasından özür diliyorum. Bu olayın şampiyonluk yolunda bir kaza olarak nitelendirilmesini arzuluyor, son düdük çalınana kadar bu oluşumun duacısı olduğumun bilinmesini istiyorum” dedi.

44 Malatyaspor, ligin ikinci haftasında Kadirlispor ile Yeşiltepe Stadı’nda karşılaşmış ve müsabakada Kenan Taş, 2 gol kaydetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız