SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hatalar Pahalıya Patladı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:18
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maçın ilk 20 dakikasında yaptıkları hataların kendilerine pahalıya patladığını söyledi. 

Maç sonrası bir hayli üzgün ve gergin olduğu gözlenen tecrübeli teknik adam, "Her iki tarafında kazanmayı çok istediği bir mücadeleydi. Son 2 hafta mağlup olduğumuz için bu müsabakaya çok önem veriyorduk. Oyunun başlangıcında ilk 45 dakika içerisinde oyuna genel olarak baktığımızda ilk 20 dakikada hiç beklemediğimiz hatalardan bir anda 2-0 mağlup duruma düştük. Tabi ki bu da takım üzerinde olumsuz etki oluşturdu. Devreyi bu şekilde bitirdik. En azından ikinci devre hamlelerimizi yapabilelim diye. Hamle konusunda biraz sıkıntımız var" dedi.

İldiz, ikinci devrede hamlelerini yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Yaptığımız hamleyle oyunda dengeyi sağladığımız gibi, 2-1'i de yakaladık. Oyunu sonuna kadarda kovaladık. Ancak açık söylemek lazım, özellikle ilk 45 dakikada 20-25 dakikalık bölümünde yaptığımız hatalar bize pahalıya, 3 puana patladı. Üzgünüz."

GÖZTEPE CEPHESİ..

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin de maç sonrası değerlendirmesinde, "Geçen hafta sahamızdaki beraberlikten sonra, galip gelme zorunluluğu ortaya çıkıyordu. Hedefi olan takımlar için bu geçerli. Bu arzuyla oynadık. Bütün maçlarımızda da zaten bu coşku ve arzumuz var. Bu oyunsal anlamda açıkçası baskıda oluşturuyor" dedi.

Diyadin, kötü bir zeminde oynadıklarını ifade ederek, "Maçın başında 2-0 öne geçmemize rağmen, biraz kötü zeminin, biraz da skorun etkisiyle arzu ettiğimiz oyunu yansıtamasak da galip gelmeyi bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyet. Burada bir sorun yok. Sadece biraz daha iyi olabilirdik. Bunda saha zemininin büyük bir katkısı vardı. Ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" diye konuştu. 

Zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkardıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bu tür deplasmanlarda öne geçmedikten sonra zorlu olacaktır. Çünkü Yeni Malatyaspor'da bu sezon yeni bir kadro kurdu. Onlarda geçen sezon bizim gibi Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Ligi'ne çıktılar. 2-3 haftadır da şansız bir şekilde maç kaybediyorlar. Elazığspor maçını seyretmiştim. Diri bir takımdı. Maçın başında 2-0 öne geçmemiz biraz bizi rahatlatmış gibi görünse de, maçın sonuna kadar çekişmeli bir karşılaşma oldu" ifadelerini kullandı.

Diyadin, bundan sonraki süreçte seri yakalamak istediklerini kaydederek, "İnşallah bu galibiyet Göztepe adına bir serinin başlangıcı olur. Çünkü 4 deplasmanda 10 puan aldık. Biraz iç saha sorunumuz oldu. Bunda İzmir'de maç oynamamanın da katkısı var. 2 maçın birini Manisa, diğerini Bursa'da oynadık. Handikaplarımız olmasına rağmen oyuncu grubum bu işin bilincinde. Karakter olarak da ne istediklerinin farkındalar. Yalnız biraz o galip gelme arzusunun gerginliğini de halletmeliyiz" dedi. 

Diyadin, Yeni Malatyaspor lehine verilen penaltıyla ilgili olarak, "Hakem yeri geliyor bana da vermiyor, diğer tarafa da vermiyor. Bunlar önüne geçemeyeceğimiz durumlar" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız