SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hatalarımızdan Ders Çıkarmalıyız"

0
Güncellendi - 2019-09-12 18:01:09
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyasapor'un orta saha oyuncusu Mitchell Donald, Spor Toto Süper Ligin her haftasının zorlu geçeceğini ifade ederek, MKE Ankaragücü deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek için çalıştıklarını ifade etti.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Hollandalı oyuncu, sezona galibiyetle başladıklarını ancak son oynadıkları iki karşılaşmayı kaybettiklerini anımsattı.

Donald, ligde geride kalan ilk 3 haftaya ilişkin, "Sezona çok iyi başladık. Sahamızda Medipol Başakşehir'i yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptık. İkinci maçta Trabzonspor'a karşı ilk yarıda çok iyi oynadık. İkinci yarıda bazı hatalardan dolayı yenildik. Alanyaspor maçında da çok basit hatalardan dolayı ilk yarı 3 gol yedik ve toparlaması zor oldu. Ama tabi ki bu işlerin düzelmeyeceği anlamına gelmez" açıklamasında bulundu.

Mitchell Donald, bir gazetecinin 'takımdaki forma rekabetini nasıl değerlendiriyor?' sorusuna, "Bir yerde bir kaç tane iyi oyuncunun olması Malatyaspor adına güzel bir durum. Tabi ki rekabet olacak. Rekabet olmadığı zaman zaten başarı olmaz. O konuda bizim, benim bir sıkıntımız yok. Her zaman rekabete de açığım" şeklinde cevap verdi.

Hollandalı oyuncu, ligin dördüncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili ise "Süper Lig'de her hafta zorlu geçecek. Zor bir lig. Herkesin herkesi yenebildiği bir ligde oynuyoruz. Bizim açımızdan ise bir an önce hatalarımızdan ders almaya çalışmalıyız. Bu 15 günlük ara bizim biraz daha oturup nerede hata yaptığımızı düşünmemize yardımcı oldu. Ankaragücü deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğimizi umuyorum. Onun için çalışıyoruz. İnşallah da istediğimizi alarak döneriz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Senin hatalarından ders çıkardığını şimdiye kadar hiç görmedik.sende sergen gibi bizimle kafa buluyosun herhalde.
    0
    0
    Yanıtla