SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hatalarımızı Biliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:10:40
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini kaydederek, “İddiamız devam ediyor. Kimse erkenden havlu atmasın zira biz potanın içinde yer alıyoruz” dedi. 

Özer, ligin ilk yarısında sezon başında yönetimin koymuş olduğu ilk 5 hedefi içerisinde yer aldıklarına dikkat çekerek, “Sezon başında takımımızı kurduğumuz zamanda yönetim olarak her zaman ligde ilk 5 içerisinde yer almak istediğimizi belirtmiştik. Takımımızın kadro kalitesinin çok iyi olduğunun izleyenler gibi bizde farkındayız. Tabi biz takımın kaynaşması ve uyumu da göz önüne alarak, takımın hedefini ilk 5 olarak belirledik. Çünkü 18 tane yeni oyuncuyla sezona giren bir takımın anında uyum göstererek, bir takım olması ve üstün bir performans sergileyerek, başarılı olması mümkün ama çok zor. Dolayısıyla hedefimizi ilk 5 olarak açıkladık ve çok şükür hedefimiz doğrultusunda ilk 5 içinde yer aldık. Kesinlikle daha iyi olabilirdik. İnegölspor ve Balıkesirspor maçlarında 1-0 öne geçtik ama sahadan mağlup ayrıldık. Bu iki maçı kazanabilseydik, şuanda liderdik” diye konuştu.

Devre arası kamp çalışmalarını en iyi şekilde geçirerek, ligin ikinci yarısında hedeflerine emin adımlarla yürümek istediklerini kaydeden Özer, “Eksiklerimizi, yapılan hataları biliyoruz. Mutlaka çok daha iyi olabilirdik. Fakat genel anlamda, genel yapı içinde 18 tane farklı futbolcunun oluşturduğu bir takımın hedefin içinde kalması bence ligin ilk yarısı için çok kötü değil. Ligin ikinci yarısı için çok daha ümitliyiz. Çünkü takımımız uzun bir devre arası kampı geçirecek. Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak, uygulamak istediği sistemi ve oyun şeklini kamp çalışmalarında takımımıza daha iyi yansıtacaktır. Belki eksik gördüğü birkaç mevki için bizden talepleri olacaktır. Bunlar bizi ligin ikinci yarısı için daha da ümitlendiriyor. İnşallah süreçte bizim istediğimiz gibi gelişir. Neticede de hedefimiz noktasında daha emin adımlarla yürürüz” ifadelerini kullandı.

Özer, kimsenin karamsarlık içine düşmemesini ve ligdeki iddialarının halen devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: 

“Takımımız içinde mücadele gücü yüksek futbolcular var. Ben problem olduğunu düşünmüyorum. Uyum sürecinin çok uzadığını ve bu uyum sürecinin aslında çok kolay bir şey olmadığını ifade etmek istiyorum. Süreç seyrinde ilerliyor ama problemin bizim sabırsız olmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında takımımız her geçen hafta daha da üzerine koyarak gider. İnşallah sonuç bizi hedefe götürür. Hemen erkenden havlu atmamak lazım. Biz hala potanın içerisindeyiz. İlk 5’in içerisinde yer alıyoruz. Mücadelemizden de asla geride değiliz. İddiamız devam ediyor ve biz sene başında belirlediğimiz hedefin içerisinde yer alıyoruz. O yüzden kimse erkenden havlu atmasın.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız