SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hatalı Oylama Zulüm Getirir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Bostanbaşı Beldesi'ndeki seçim irtibat bürosu törenle açıldı. 

Açılış töreninde konuşan AKP Yeşilyurt ilçe belediye başkan adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’a ilişkin bazı projelerini anlatarak, vatandaşlardan destek istedi. 

Amacının Yeşilyurtlulara kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu ifade eden Polat, "Amacım, çocuklarınızla birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güvenli yaşamanızdır. Yaşam alanlarının modernleşmesi noktasında Yeşilyurt’a dev projelerimizle hizmet vermeye geliyoruz. Kültür merkezleri, belediye hizmet binası, ilçede meydanlar, otoparklar ve daha birçok sosyal ve kentsel projelerimizle inşallah sizlerin de destekleriyle ilçemize hizmet edeceğiz. Burada sadece son olarak bir cümle söyleyeceğim. O da sizlerin çok iyi bildiği bir şey. 30 Mart'a kadar aklımızdan çıkarmamamız gereken bir şey. Eşinize, dostunuza, komşunuza, arkadaşınıza, herkese anlatmamız gereken bir cümle. Hatalı sollama ölüm, hatalı oylama zulüm getirir." şeklinde konuştu

''5 YIL BOYUNCA KİŞİLERLE DEĞİL, HİZMETLERLE VE PROJELERİMİZLE UĞRAŞTIK''

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da konuşmasında, 2023 hedeflerinin Malatya’yı yüksek teknolojinin kullanıldığı, gerçekten her alanda marka bir kenti haline getirmek olduğunu kaydetti. Çakır, sözün ve kararın tek sahibinin millet olduğunu belirterek, “İktidar olmak isteyen, belediye başkanı olmak isteyen kim varsa, milletin iradesine, Malatya halkının iradesine itibar edecek, milletin verdiği karardan hiza, mesafe alacaktır. 30 Mart yerel seçimleri milletimiz açısından, demokrasimiz açısından, Türkiye’nin, Malatya’nın geleceği açısından son derece önemli ve hayati bir tarihtir” dedi. Konuşmasında, ''Biz bugün 5 yılda yaptığımız hizmetlerimiz ve bizlere duyduğunuz güven ile karşınızda duruyoruz'' diyen Ahmet Çakır, ''5 yıl boyunca kişilerle değil, hizmetlerle ve projelerimizle uğraştık. Dedikodu ve laf değil hizmet ve proje ürettik. Ama görüyorum ki, bazı kişiler bu seçim sürecinde projeleri ile alanlarda olmak yerine dedikodu ve iftirayla oralarda olmayı seçiyor. Sizler bizleri çok iyi biliyorsunuz ki, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hizmetlerimizle sizlerin huzurundayız. Biz size güveniyoruz, kendimize güveniyoruz, Malatya’ya güveniyoruz'' diye konuştu.

''BAZI ZATLAR AK PARTİ’NİN 12 YILDIR TEK GAYESİNİN HALKA HİZMET OLDUĞUNU GÖRMELİDİR''

Milletvekili Mustafa Şahin’de konuşmasında, Türkiye’nin dünyada gündem belirleyen ve kararları merak edilen bir ülke haline geldiğini vurguladı. Şahin,“ Eğer Ortadoğu’da barış ve istikrar olacaksa Türkiye’nin katkısı olmadan bu mümkün olamaz. Balkanlarda barış ve istikrar olacaksa Türkiye’nin içinde bulunmadığı hiçbir oluşum huzur ve istikrar getiremez. Kafkaslarda kalıcı bir barış ve istikrar temin edilecekse, mutlaka Türkiye bu işin içinde olacaktır ve olmalıdır. Bazı zatlar artık AK Parti’nin 12 yıldır tek gayesinin halka hizmet olduğunu görmelidir. İşte 6 Mart’ta Malatya mitinginde çoşkuyu,kalabalığı gördünüz. Ben buradan çok güzel bir seçim organizasyonu yapan başta İl Başkanımız Bülent Tüfenkci’ye,teşkilatlarımıza ve tüm Malatyalılara teşekkür ediyorum.” dedi.

''MALATYA HALKININ TEVECCÜHÜYLE, ALLAH’IN NASİP ETMESİYLE GERÇEKLEŞTİ''

Milletvekili H.Cemal Akın’da, konuşmasında Malatya mitingindeki organizasyondan dolayı başta İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci’yi tebrik ettiğini ifade ederek şöyle konuştu: ‘‘İnşallah 30 Mart’taki sandık sonuçları da Türkiye’deki, Malatya’daki en güzel sonuç olacaktır. Bütün bunlarda nasıl ki bu miting sizlerin gayretleriyle, sizlerin çalışmasıyla, il başkanımız Bülent kardeşimizin yoğun gayretleriyle, Malatya halkının teveccühüyle, Allah’ın nasip etmesiyle gerçekleşti. İnşallah 30 Mart’ta da sizlerin ve halkımızın gayretiyle en iyi oyu alacağımıza inanıyorum. Şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız