SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatay Maçı Bileti Satışta

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:05
Hatay Maçı Bileti Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. 

Pazar günü kendi evinde Hatayspor ile zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacak olan Yeni Malatyaspor, TFF Antrenman Sahası'nda hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlığı bulunan ve çalışmasını salonda sürdüren Fahri Tatan katılmadı.

Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından yapılan şut ve orta çalışmasıyla sona erdi. 

Yeni Malatyaspor futbolcuları Necdet Kaba ve Koray Şanlı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Necdet Kaba, Hatayspor maçının kendileri için kırılma noktası olduğunu kaydederek, zorlu karşılaşmayı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade etti.

Kaba, Hatayspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Bizim için kırılma noktası olan bir maç. Kazanmaktan başka hiçbir çaremiz yok. Sonuçta sahamızda berabere de kalsak, kendimizi yenilmiş sayacağız. Ne olursa olsun sahaya 3 puanla çıkıp, kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Takım arkadaşlarına sonsuz güveninin olduğunu kaydeden Kaba, "Bütün herkesi maça bekliyoruz. Maçı kazanmak için taraftarın desteğine ihtiyacımız var. O yüzden Pazar günü stadı doldurmalarını rica ediyoruz. Gelsinler ve takımı desteklesinler. Küfür etmeden, bizi 90 dakika boyunca desteklesinler. Taraftarlarımız her zaman bizi sonuna kadar desteklediler. Hatayspor karşılaşmasında da bizi destekleyeceklerine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor futbolcusu Koray Şanlı ise, her maça final gözüyle baktıklarını vurgulayarak, "Cafer Hocamız göreve geldikten sonra bize her maça final gözüyle bakmamızı sağladı. Bizde her maçı final gözüyle görüp, iyi bir çıkış yakaladık. Hatayspor ile bu hafta önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmayı kazanırsak, Hatayspor ile aramızdaki puan farkını 2'ye indireceğiz. Taraftarlarımızın desteği ve bizimde ortaya koyacağımız iyi mücadeleyle istediğimiz 3 puanı alacağız. İnşallah bu karşılaşmayı kazanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Pazar günkü maç öncesi Hatayspor takımı da Malatya'ya geldi.

BİLETLER CUMARTESİ SATIŞTA..

Öte yandan, Yeni Malatyaspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, Hatayspor maçının biletlerinin Cumartesi günü satışa sunacaklarını söyledi. 

Perçin, Hatayspor karşılaşmasında bütün tribünleri taraftarlara açacaklarını kaydederek, Pazar günü yığılma olmaması için Cumartesi günü biletlerin satışa sunulacağını ifade etti.

Stat yanında bulunan gişelerden biletlerin temin edilebileceğini belirten Perçin, Hatayspor maçında taraftarların stadı doldurmalarını beklediklerini dile getirdi.

Perçin, bilet fiyatlarını kapalı 10 TL, Maraton 2 TL ve açık tribün 1 TL olarak belirlediklerini söyledi.

Maçı yerel televizyonların naklen vermeyeceği, bu nedenle biletlere ilginin fazla olmasının beklendiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız