SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatay'a Bakan Aday...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:47:54
Hatay'a Bakan Aday...
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti'nin Hatay adayı Adalet Bakanı Sadullah Ergin oldu. Başbakan Erdoğan, Ergin'in adını açıklamadan önce muhalefete eleştiride bulundu ve ''Biz adaylarımızın ne zaman istifa etmeleri gerektiğini senden çok iyi biliriz'' ifadelerini kullandı.

"İktidarda bulundukları 11 yıl boyunca milli iradenin güçlenmesi için mücadele verdiklerini belirterek, "Millet kendi kararını kendisi vermekten, kendi istikametini kendisi çizmekten aciz değildir. Milletin vesayete ve vasilere hiç ama hiç ihtiyacı yoktur" dedi.

"Milletten başka sandıktan başka karar mercileri aramak, Türkiye'nin bugününe özellikle yarırına yapılmış en büyük haksızlık olacaktır. Meclis iradesini, Meclis dışındaki güç odaklarına teslim edemez"

"Medya, baskı grupları, sermaye Meclis'in yerine geçemez. Özellikle de çeteler, mafyatik örgütler ve karanlık suç örgütleri kendilerini Meclis'in yerine koyamaz. Kendilerini Meclis'in üzerinde göremez, millet adına karar veremez... Hiçbir gücün Meclis'e, siyasetçiye ve milli iradeye boyun eğdirmesine izin vermeyeceğiz. göz yummayacağız"

Meclis’e görev veren millettir. Bu anlayış sarsılmaz bir şekilde var olmalı ve korunmalıdır.Demokrasilerde sivil toplum kuruluşları ve medya elbette çok önemlidir. Taleplerini dile getirebilirler ama hakaret etmezler.Milletten başka karar mercileri aramak, Türkiye’nin yarınına yapılan en büyük haksızlık olur.Medya, sermaye, mafyatik çeteler kendini Meclis’in üzerinde göremez ve millet adına karar veremez.Türkiye’nin her meselesinin çözüm yeri TBMM’dir. Çözüm aracı ise siyasettir.Milli iradeyi bu topraklar üzerinde sarsılmaz ve tartışılmaz şekilde inşa etmeye devam edeceğiz.11 yıl önce yaptığımız reformların hayali bile güçtü.Siyasetin ve milli iradenin gücüne inandık.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız