SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatay'da Bir Ölüm Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:49:42
Hatay'da Bir Ölüm Daha
A- A+ PAYLAŞ

Antakya Armutlu mahallesinde dün akşam saatlerinde çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Savaşa hayır demek ve ODTÜ’de çıkan olayları protesto etmek için toplanan Halkevleri üyeleri Armutlu mahallesinden gündüz caddesine doğru yürümeye başladı. Polis taş ve sopalarla saldıran gruba TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Çıkan olaylarda 22 yaşındaki Ahmet Atakan kafasına aldığı darbeyle yaralandı. Antakya Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan Atakan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Ahmet Atakan‘ın yakınları hastaneye gelerek polise tepki gösterdi. Polis tepki gösteren gruba biber gazı ile müdahale etti.

Olayla ilgili konuşan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Ahmet’in kafasına gaz bombası kapsülü geldiğini ve bu yüzden hayatını kaybettiğini belirtti.

Hatay’da Gezi Parkı ve ODTÜ eylemlerine destek vermek amacıyla yapılan gösteriler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın (22) hayatını kaybettiği Armutlu Mahallesi’nde ve evinde ölüm sessizliği ve hüzün hakim. Atakan'ın öldüğü yerde toplanan mahalle sakinleri ve arkadaşları Arapça ağıtlar yaktı. 

Armutlu Mahallesi’nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın öldüğü yerde toplanan mahalle sakinleri ve arkadaşları, Ahmet Atakan için Arapça ağıtlar yaktı. Sabah erken saatlerde mahalleye gelen mahalle sakinleri ilk olarak Atakan’ın hayatını kaybettiği yere çiçekler koyarak çembere aldı. Haziran ayında Eskişehir'de çıkan Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve ağabeyi Gürkan Korkmaz da olay yerine gelerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan için gözyaşı döktü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız