SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatay'da Malatya Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Hatay’da yaşayan ve görev yapan Malatyalılar tanışma gecesi düzenleyerek bir araya gelip gönüllerince eğlendiler.

Antakya’ya bağlı Harbiye beldesinde bir turistik tesiste gerçekleşen geceye, Savaş Özbay, Turgay Evren, Serdar Arıkan ve Asır Bayraktar’da oluşan tertip komitesinin düzenlediği geceye 2 Ağır Ceza Hakimi İbrahim Öneker, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Aytekin, Trafik Şube Müdürü Ahmet Ayvalı, Ruhsat Şube Müdürü Ahmet Karakuzu, Tarım İl Müdürü Şeref Denli, Samandağ Gençlik Spor Müdürü Levent Durak, Samandağ Trafik Şube Müdürü Mustafa Erdoğan, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yaldız, bazı tanınmış iş adamları ve müttehitler ile Hatay’da kamu kurumlarında görev yapan Malatyalılar katıldılar.

Gecenin açış konuşmasını yapan tertip komitesinden Turgay Evren, amaçlarının Hatay’da görev yapan Malatyalıları bir araya toplayarak tanışıp ve kaynaşmak olduğunu belirtti.

Tertip komitesinde görev yapan Serdar Arıkan ise, bu gecenin bir ilk olduğunu ve bundan sonra böyle geceler düzenleyerek bir araya gelip hem tanışmak hem kaynaşmak olduğunu söyledi.

Geç saate kadar devam eden gecede özellikle Malatya yöresi türküsü olan ‘Malatya Malatya’ türküsünü söyleyip halay çekip dans ettiler.

Geceye katılan konuklar ise tertip komitesine teşekkür ederek bunun bir ilk olduğunu ve bundan sonra böyle gecelerin devam etmesini istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız