SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatunsuyu'nda Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2016-09-21 22:34:11
Hatunsuyu'nda Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Hatunsuyu Mahallesi Karaoğlan Kıracı mevkiinde birinci kat asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra birinci kat asfalt sathi kaplama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Hatunsuyu Mahallesi Karaoğlan Kıracı mevkiinde 4 km’lik birinci kat asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Yusuf Boyracı, “Mahallemiz önceleri Hatunsuyu beldesiydi. Bu zamana kadar hiçbir hizmet gelmiyordu. Malatya büyükşehir olduktan sonra beldemiz mahalle oldu. Mahalle olduktan sonra Battalgazi Belediyesine bağlandık. Mahalle olduktan sonra Battalgazi Belediyemiz yıllardır gelmeyen hizmetleri getirmeye başladı. Yollar yapılmaya ve asfaltlanmaya başlandı. Önceleri mera olan buralar şimdi hizmetle tanıştı. Çamurdan geçemeyen arabalarımız artık asfalt yollarla tanıştı. Bize hizmet getiren Selahattin Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Mustafa Koç isimli mahalle sakini de, “Büyükşehir olduktan sonra hizmet gelmeye başladı. Çamurdan dolayı arabalarımız buralardan çıkamazdı. Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten mahalle sakinlerinden Nevzat Bayındır ise, “Gelen hizmetlerden çok memnunuz. Yıllardan beri beklediğimiz hizmetler gelmeye başladı. Kışın çamurdan, yazın tozdan topraktan kurtulmuş olduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız hizmet getirme noktasında oldukça mahir, sağ olsun. Yollarımızı bu şekilde yapılmasında emeği geçen başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

asfalt2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız