SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hava Bayağı Sıcaktı"!.

0
Güncellendi - 2018-04-30 02:30:55
A- A+ PAYLAŞ

T.M. Akhisar maçı sonrası konuşan Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Sorumlusu Erol Bulut, Göztepe deplasmanından puanlarla dönüp, 40 puanın üzerine çıkmak istediklerini söyledi.

  0-0 berabere kaldıkları Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması sonrası konuşan Bulut, "Bugün bu sıcak havada maçın 13.30'da olması iki takımı da biraz yorduğunu düşünüyorum. Hava bayağı sıcaktı. Ama maçın geneline baktığımızda topa daha çok sahip olan taraf bizdik. Kazanmaya daha yakın olan taraf bizdik. Yeterince gol pozisyonuna girdik. Biraz şans bizden yana olsaydı, bugün buradan 3 puanla ayrılmış olacaktık. Ama 1 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde 3 maç daha var. O 3 maçtan istediğimiz maksimum puanları alıp, ligi iyi yerde noktalamak istiyoruz" diye konuştu.

  Bulut, bir gazetecinin 'Ligde 39 puana ulaştınız, 'ligde kaldık' diyebilir misiniz ve oyuncu değişiklikleriyle ilgili ne söyleyeceksiniz?' sorusuna, "Ligde kalma barajı 38 gibi gözüküyor. Tabi diğer maçlarda oynanmadan net bir şey söyleyemeyiz. Çünkü bizim altımızda olan takımların birbirlerine karşı zor maçları var. Ama biz yine önümüzdeki hafta oynayacağımız Göztepe deplasmanından puanlar alarak dönmek istiyoruz. 40 puanın üzerine kesinlikle çıkmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunu başarırız. Değişikliklerle ilgili; Khalid tam gününde değildi. İlk yarıda birkaç pozisyon kaçırdı. İkinci yarıda biraz defans arasında kayboldu. Gilberto'dan defans arkasına koşular istemiştik ama o da istediğimizi tam olarak veremedi. Bir kişi eksik oynadığımızı söyleyebilirim" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • adiyamanli Ramizan (5 yıl önce)
    Hocam canın sağolsun nemli değil seneye inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Malatyaspor'a kötünün iyisi olmak yakışmıyor.Kimsenin elini cebine atmadığı takım önümüzdeki sezon küme düşerse şaşırmamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (5 yıl önce)
    Bu takım gelecek sezon küme düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (5 yıl önce)
    Sen bu takım ve kadroyla Göztepe'den puan almayı bırak telef olupta gelmeyesin sen ona dikkat et
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet eroğlu (5 yıl önce)
    Erol hocaya sallayanlar neyin kafasındalar anlayamıyorum bu kadronun bu kadar rahat bir lig geçirmesi kesinlikle erol hocanın başarısı. Çok iyi bir takım oyunu var ve topa sahip olan bir takım sadece son vuruşlarda daha iyi bir iki futbolcuya ihtiyacımız var.. bence bu yıl çok başarılıyız emeklerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat K. (5 yıl önce)
    Süper lig de bizim yönetim kadar tecrübesiz, basiretsiz ve amatörce yönetilen bir kulüp daha tanımıyorum. Doğu Alt Tribünü D bölümüne bilet aldık, içeri girdiğimizde ise ( oraya gelme amacı kadın, çocuk gözetmeksizin küfür edip stat koltuklarına zarar vermek olan ) taraftar derneği adı altındaki çoluk çocuğun orta kısımdaki koltukları söküp demir platformu oraya kaynak yaptıklarını gördük. Mademki orayı onlara tahsis etmişsiniz, ne diye satışa çıkarıyorsunuz kardeşim. Aklı başında hiçbir yönetici bunu düşünürmü acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Elindeki kadroya göre şuan bulunduğumuz yer çok iyi..seneye mutlaka kaliteli takviyeler gerekiyor..defans hattı çok iyi ama ofansif olarak takım yetersiz..özellikle sağ açık sol açık bölgeleri çok zayıf..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (5 yıl önce)
    Hesaba kitaba gerek yok bizim için bu yıl bitti. Zaman geçirmeksizin gelecek yılın transferlerine bakmak lazım. Özellikle lige veda etme olasılığı büyük olan takımların kadrolarında yer alan bazı kaliteli futbolcuların, transfer kızışmadan sözlerini almak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Beş kuruşuluk futbol oynamıyoruz.Şansımızla buralara kadar geldik.Ne de olsa yeni yetme hoca adaylarının acemi birliğiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav he he
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza çalımba'yı -Hamza'yı istedik gelmedi gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • .Yorumundan senin de ne kadar futboldan anladığın belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • tecrubeli hocalarınızın çalıştırdıkları takımların hali ortada...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şans çalışan kafalara hizmet eder(A.Einstein). 31 hafta geçmiş,bu takım 10.sırada.Şansla süper ligde mücadele ediyor,öylemi?Sende çok şanslısın,bu kafayla yorum yapmışsın.Daha ne olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Ne olursa olsun bence bu sene ligde kalmak bu kadro ile büyük başarıdır o yüzden bunun tadını çıkaralım transfer politikası önemli umarım yönetim üzerine düşeni yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Yönetimi hocayı futbolcuları ve stada gelen taraftarı tebrik ediyorum. Hocamızı ve yönetimi kasten sürekli eleştirip algı oluşturmaya çalışan kişilerede fırsat vermeyeceğiz bu böyle biline..
    0
    0
    Yanıtla
  • ESER (5 yıl önce)
    Evet bir kişi eksiksin.Adem denen adamı oyundan alıp değiştirseydin (o yürek sende yok) takım 11 kişi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • stoksoy (5 yıl önce)ESER isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Bahaneler bahaneler. Yine mi paralar ödenmedi. Yoksa birilerimi maçın böyle bitmesini istedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • EYYÜP (5 yıl önce)
    Her şey bahane Allah nasip etmez ise olmuyor. Ne kadar çalışırsanız çalışın, istersen iste. İnşallah sonraki maçları alırlar inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Süper ligde kalmamız tartışmasız başarıdır..en büyük pay en kötü şartlarda stada gelen taraftarlarındır futbolcular da bu durum her daim itici bir güç olmuş futbol şehrinde olduklarını unutturmamışlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şamil (5 yıl önce)
    Kardeşim maçın öğlen oynanmasını eleştiriyor öğlen sıcağı iki takımıda etkiledi diyor sen ne anladın bilemedim. Ayıp ya eleştirme için bahane arama düşmenin ilk adayı olan takımı 10 .nuncu yapmış bi teşekkür et bi zahmet. Yoksa bir daha buralarda yorum yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Malatyaspor’umuz yeni çıktığı bu zorlu süper lig maratonunu başarıyla tamamlamış,beklenen kümede kalma amacına ulaşmıştır.Yönetime,Başta Erol hoca olmak üzere Teknik ekibe ve futbolculara.taraftarlarımıza teşekkür ederim.Bu yılki tecrübelerden hareketle,önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlanmalıdır.Başarılar Malatyaspor’umuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Ayağınıza emeğinize sağlık. Y.malatyaspor ligde kalmıştır. Ama ben takımımzdan Göztepe maçından galibiyet bekliyorum. Başkana Erol Hoca ya ve yürekleriyle oynayan futbolcularımıza sonsuz teşekkürler. inşallah seneye hedef ilk beş ve Avrupa kupaları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Coskun han (5 yıl önce)
    Bu sene zor olacaktu..ligun sonu cok zor..o yuzden bastan iyi puan toplamak gerek....helâl olsun kaplanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Önümüzdeki sezona kadar inşallah kulüp yönetmeyi öğrenirsiniz. Çok umudum yok ama... Derebeylerini oraya oturtacaksan, orayı satışa çıkarmayacaksın değerli yönetici kardeşim. Diğer kulüplerde staj görmeniz lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (5 yıl önce)
    Ligde kaldiysak ligden düşen ve 6 puan aldığımız karabuk genclerbirligi ve 4 puan aldigimiz osmanli sayesindedir seneye bunlar olmayacak bakalim ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)Engin g isimli kullanıcı yorumuna
    3 er puan aldığımız gs ve ts de mı averaj takımıydı. Seneye yenimalatyasporumuz inşallah daha iyi bir takım olacak.Bu sene hedeflenene ulaşıldı bu size yetmiyor sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşecek takımların yüzdesi en yüksek olan takım Gençlerbirliği de GS yi 1-0 yenmişti. Unutmayalım. Yenmek kötü olduğunu örtmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmediğin her iki Ankara takımıda bizim Malatyaspordan kadro açısından çok iyi ve çok iyi bütçe ile oluşturulmuş takım.Nasıl mukayese yapmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (5 yıl önce)
    YeniMalatyasporumuz, bu sene kümede kaldı. Ben başta Başkan olmak üzere yönetim kurulu üyelerini, teknik direktörümüz EROL HOCAYA, yardımcılarına , teknik kadroya. Malzemecilerine, sağlık ekibince, en büyük güç MALATYA AMİGO VE TARAFTARLARINA, özveri ile oynayan kahraman FUTBOLCU KARDEŞLERİME , bir Malatyalı olarak takdir ve Şükran'larımı sunarım. Teşekkür ederim. Bundan sonraki yaşamınızda başta sağlık olmak üzere , başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler işte yorum bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel yorum ağzına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Yine saçmalamış her demeci olay her demeci alay konusu akhisar sicakta oynamamış sanki gerci skormaç öncesinden belliydi anlaşıldiğı bu skorun alanen ortadaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir Aslan (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Malatyalı falan değilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert adlı yorumcu,sana bir tek tavsiyem var.Erol hoca her türlü yorumu yapar,.Bizde onu çok severiz.Nede olsa MALATYASPORUMUZUN Teknik Direktörüdür.Ancak sen onu eleştiremezsin,Çünki yorumundan Malatyasporlu olmadığın belli.Sen ve senin gibilere tavsiyem ait olduğunuz veya tuttuğunuz takımlarla ilgili sitelerde yorum yapmanız daha isabetli olur değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle saçma bir demeç geçen hafta demecinde maçtan sonra Bi laf ortaya attı cevap dahi veremedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Lafa bakılmaz,ayinası iştir adamın.Maçları değil,söylenenleri takip eden taraftarlar!Çok enteresan.
    0
    0
    Yanıtla