SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hava Ulaşımında Ramazan İndirimi..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları ile Onur Air şirketleri, aralarında Malatya'nın da bulunduğu bazı hatlarda Ramazan indirimine gittiler. En yüksek indirim, THY'nin Malatya-Ankara hattında oldu ve bilet ücreti 109 YTL'den 69 YTL'ye düştü.

THY'NİN İNDİRİMİ..
Türk Hava Yolları (THY), Ramazan ayına özel indirimli ücret tarifesi uygulayarak, bir çok seferi 59 YTL'ye düşürdü.

Yapılan açıklamada, "Uçakla seyahat imkanını daha geniş bir tabana yaymak amacıyla, 05 Ekim 2005 tarihi itibariyle iç hat seferlerinin ücretlerini tekrar revize ederek halihazırda yapılmış olan indirimlere ek olarak Ramazan ayına özel indirimli ücret tarifesi belirlenmiştir." denildi.

THY, Ramazan ayı boyunca daha önce 109 YTL olan Malatya-Ankara hattında 69 YTL'ye, yine 109 YTL olan Malatya- İstanbul hattında ise 99 YTL'ye yolcu taşıyacak.

ONUR AİR İNDİRİMİ..
Onur Air de, uçak bileti fiyatlarında indirim yaptı.

Ramazan boyunca uygulanacak tüm vergiler ve KDV dahil İstanbul çıkış ve varışlı tarifedeki en düşük bilet fiyatları şu şekilde tespit edildi:

"İzmir 69 YTL, Antalya 69 YTL, Adana 79 YTL, Bodrum 79 YTL, Trabzon 86 YTL, Erzurum 89 YTL, Samsun 89 YTL, Kayseri 89 YTL, Malatya 89 YTL, Gaziantep 89 YTL, Diyarbakır 96 YTL, Kars 106 YTL."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız