SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanı Yoluna Dikkat!

A- A+ PAYLAŞ

Erhaç Havaalanı yolunun mıcır dökülen bölümü tehlike yaratıyor. Aynı gün iki araç takla attı, iki kişi yaralandı.

Araçların süratli seyrettiği il merkezi- Erhaç Havaalanı arasındaki yolun bir bölümüne serilen mıcır yüzünden yolun sürat yapan araçlar için tehlikeli olduğu belirtiliyor. Havaalanı yolunda ilk kaza dün sabah 07.30 sıralarında Özal Köyü civarında oldu Malatya yönüne gelmekte olan 53 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 06..85 plakalı oto, sürücünün mıcır serili yolda aracın kontrolunu kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralanan sürücü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İkinci kaza saat 15.00 sıralarında oldu. Malatya’dan Havaalanı yönüne gitmekte olan 27 yaşındaki A.Ç. yönetiminde bulunan 34..6074 plakalı otomobil, Aksaray Köyü civarında, mıcır serili yolda kontroldan çıkarak devrildi. Kazada araçta bulunanlardan 30 yaşındaki E.A. yaralandı.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi 1. sokakta 28 yaşındaki E.Y. yönetiminde bulunan 34 FG..plakalı otosuyla, park halindeki araçların arasından yola çıkan E.Y. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Ziraat Bankası merkez şubesi yanında bisikleti ile giderken sürücüsü belirlenemeyen 44 AK..plakalı otonun çarptığı 17 yaşındaki R.F. yaralandı. Sürücünün kazadan sonra durduğu, R.F.’nin bir şeyinin olmadığını söylemesi üzerine yoluna devam ettiği bildirildi.

Çevreyolu Şire Pazarı önünde 45 yaşındaki R.F. yönetiminde bulunan 44 EV..plakalı motosiklet ile 36 yaşındaki F.Z. yönetiminde bulunan 44 LS..plakalı araç çarpıştı. Motosiklette bulunan 15 yaşındaki E.F. yaralandı.

İnönü Mahallesi’nde 44 yaşındaki E.S. yönetiminde bulunan 44 KS..plakalı araç ile 25 yaşındaki H.M.A. yönetiminde bulunan 34 GL..plakalı araç çarpıştı, E.S.’nin yaralandığı bildirildi.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 35 yaşındaki K.E.’nin yönetimindeki 44 FE..plakalı otonun çarptığı 6 yaşındaki A.C. yaralandı.

Malatya- Hekimhan yolunun 66. kilometresi Çekişyokuş mevkiinde 35 yaşındaki C.G. yönetiminde bulunan 38..0146 plakalı pikap, Hekimhan yönüne giderken, aynı yönde seyir halinde olan 31 yaşındaki B.O. yönetiminde bulunan kamyona arkadan çarptı. Kazada C.G. ile aracında bulunan 47 yaşındaki A.Ç. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız