SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanı Yolunda 1 Ölü, 7 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Erhaç Havaalanı yolunda iki oto çarpıştı, sürücülerden biri öldü. 2’si Avusturalyalı 7 kişi de yaralandı. İldeki diğer kazalarda da 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

2'Sİ AVUSTURALYALI..
Erhaç Havaalanı yolu 15. kilometre 2. Organize Sanayi Bölgesi civarındaki kaza; 65 yaşındaki Turan Doğan yönetimindeki 44 FP 695 plakalı Lada marka otomobil ile giderken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen 42 yaşındaki Eyüp Bozkurt yönetimindeki 31 TP 757 plakalı Opel marka otomobille çarpıştı. Kazada, Turan Doğan yaşamını yitirirken, diğer aracın sürücüsü Eyüp Bozkurt ile araçlarda yolcu olarak bulunan 59 yaşındaki Nazlı Kaya, açık kimliği belirlenemeyen Hayriye Karaca, 30 yaşındaki Akif Doğan, 42 yaşındaki Ahmet Gazi Şahin, Avusturalya uyruklu 40 yaşındaki Nevilla Nette ile 47 yaşındaki Kazpdennis Peter yaralandılar. Yaralılar Malatya’daki hastanelerde tedavi altına alındılar.

DİĞER KAZALAR..
Ankara Asfaltı Vakıflar Bölge Müdürlüğü önünde 24 yaşındaki S.S. yönetimindeki 44 FV 001 plakalı otoyla sağ şeritte giderken, aniden önüne kıran ve plakasını alamadığı otobüse çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve orta refüjdeki ağaca çarptı. 20.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Dilek Kasabası’ndan Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki Mehmet Gelincik yönetimindeki 44 KV 268 plakalı araç Galericiler Sitesi civarında karşı yönden gelen 41 yaşındaki Abdullah Başpınar yönetimindeki 44 EF 893 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan Ali Gelincik, Kenan Gelincik ve İsmet Konak yaralandılar.

Yağmurlu Köyü’nden Akçadağ yönüne gitmekte olan 32 yaşındaki Hakan Tatar yönetimindeki 44 FP 017 plakalı otobüs, şarampola yuvarlandı ve sürücünün yaralandığı bildirildi.

Beylerderesi mevkiinde 27 yaşındaki Reşat Kunduracı yönetimindeki 06 AHP 44 plakalı oto ile Adıyaman yönüne giderken, aşırı hız yüzünden virajı alamayarak takla attı. Araç hasar gördü.

Dilek Kasabası’nda Vedat Altun yönetimindeki 44 FE 996 plakalı otoyla park alanından çıkarken, Dilek yönüne gitmekte olan Deniz Özbey yönetimindeki 44 KT 513 plakalı araca çarptı. Bu kazada da araçların hasar gördüğü bildirildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ufuk Kaya yönetimindeki 02 ED 387 plakalı araçla, Erkenek Tüneli’nde bir kamyonu sollamaya çalışırken, karşı yönden araç gelmesi yüzünden tekrar kamyonun arka tarafına geçtiğinde, kamyona çarptı ve araç hasar gördü. Yoluna devam eden kamyonun sürücüsü ve plakası ise belirlenemedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız