SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanı Yolunda Kaza.. 1 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, minibüsle otomobilin çarpışması sonucu, 1 kişi ölürken, 1'i ağır olmak üzere toplam 4 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelen ölen sürücünün yakınları feryat etti. İldeki diğer trafik kazalarında da 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

OTOMOBİL-MİNİBÜS ÇARPIŞMASI..
Kaza, Malatya Havaalanı Yolu, 2. Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. Ramazan Şeker (37)'in kullandığı 44 EV 175 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Sabri Kocaman (53) idaresindeki 44 FU 181 plakalı minibüs, aşırı hız, dikkatsizlik ve yolun dar olması nedeniyle kafa kafaya çarpışarak, şarampole devrildi.

Otomobilin sürücüsü Ramazan Şeker hayatını kaybederken, otomobilde bulunan sürücünün ağabeyi Nihat Şeker de yaralandı. Nihat Şeker, Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Minibüs sürücüsü Sabri Kocaman ile minibüste bulunan ve isimleri henüz öğrenilemeyen, hafif yaralanan 2 kişi de ayakta tedavi edildi. Bu arada, kaza yerine gelen Ramazan Şeker'in yakınları feryat etti.

DİĞER KAZALAR..
Akçadağ ilçesi Sultansuyu Baraj yolundan Gölpınar yönüne gitmekte olan 18 yaşındaki Adem Yaman yönetimindeki traktör, hız nedeniyle virajı alamayarak devrildi. Kazada traktör sürücüsü yaşamını yitirirken, 13 yaşındaki Cihan Karvar yaralandı.

Hekimhan ilçesi Malatya-Sivas yol ayrılı Güvenç Basak Köyü mevkiinde Erol Cebeci yönetimindeki otomobille takla attı. Kazada Mahmut Kemal yaralandı, araç hasar gördü.

Arapgir’den Malatya yönüne gelmekte olan İlhami Kanmaz yönetimindeki otomobil, Örtülü Bakımevi mevkiinde mıcırlı yolda devrildi. Kazada otoda bulunanlardan Güldüren Kanmaz yaralandı.

Yakınca’dan Malatya yönüne gelmekte olan Sait Memet Özdemir yönetimindeki araç, yoldaki çukurlardan kaçmak için sürücü direksiyonu kırınca, takla atarak, yolun sağ tarafındaki bahçeye uçtu. Kazada sürücünün hafif yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Halil Bayram yönetimindeki otomobil, Akçatoprak köyü civarında sürücünün dikkatsizliği sonucu şarampola yuvarlanarak takla attı. Kazada araç hasar gördü.

Özsan Sanayi Sitesi içerisinde Halil Yalçınkaya yönetimindeki otobüs ile giderken, 33. blok çıkışında Ahmet Doğan yönetimindeki araca çarptı ve hasara yolaçtı.

Akçadağ ilçesi Yağmurlu Köyü’nden Bahri’ye gitmekte olan Necati Tuzcu yönetimindeki motosiklet devrildi. Kazada sürücü ile arkasında oturan 4 yaşlarındaki Muhammet Dalkılıç yaralandılar. Jandarma, sürücünün alkollü olduğunu açıkladı.

Doğanyol ilçe Tarım Müdürlüğü yanında, Rüstem Karakaya yönetimindeki otomobil ile Malatya yönüne gelirken, yola aniden bisikletiyle çıkan 8 yaşlarındaki Ali Tezer Kalkan’a çarptı ve ağır yaralanmasına neden oldu.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Hasan Basri Tahtasakal yönetimindeki minibüs, Aşağıulupınar Kasabası’nda karşıdan karşıya geçmekte olan 52 yaşındaki Kayhan Çalışkan’a çarptı ve yaralanmasına yolaçtı.

Arguvan’dan Alhasuşağı Köyüne gitmekte olan Murat Düzova yönetimindeki otomobilin, stablize ve taşlı yoldan alt tarafının hasar gördüğü, yol koşullarının trafik kazasına yolaçtığı belirtildi.

Arapgir’den Elazığ’a gitmekte olan Ahmet Emre Sarı yönetimindeki oto, 35. kilometrede mıcır yüzünden sürücünün kontrolundan çıkarak takla attı. Kazada otoda bulunan Arzu Odabaşı Sarı yaralandı.

Malatya- Elazığ yolu Hacıhalilçiftliği Köyü mevkiinde Elazığ yönüne gitmekte olan Duran Karaçay yönetimindeki oto ile, aniden yola çıkan köpeğe çarptı. Kazada otonun hasar gördüğü bildirildi.

Pütürge ilçesi Bölünmez Köyü Yaylacık Mezrası’na inşaat malzemessi taşıyan Esef Tahir Yüksel yönetimindeki traktör, virajı alamayarak devrildi. Kazada traktörde bulunan Suphi Yüksel yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız