SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanı Yolunda Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Havaalanı yolundaki kazada takla atan otonun sürücüsü öldü. Servis aracı kaza yaptı, 7 yaralı.. Milli Egemenlik Caddesi'nde zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi.

HAVAALANI YOLUNDA 1 ÖLÜ
Edinilen bilgiye göre, kaza havaalanı yolunda meydana geldi. Mustafa Güldaş (51), yönetimindeki 44 EH 077 plakalı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Güldaş, olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan eşi Mukadder Güldaş ile amcası Mehmet Güldaş (97) yaralandı. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SERVİS KAZASI..
Midibüs ile kamyonun çarpışması sonucunda 7 kişi yaralandı.

Kaza, Dilek kasabasının girişindeki Dilek Belediyesine ait Murat Pektaş yönetimindeki 44 EP 194 plakalı midibüs ile Mehmet Özdemir yönetimindeki 44 LP 452 kamyon çarpıştı.

Kazada servis şoförü Murat Pektaş ve isimleri alınamayan ve 6 öğrenci yaralandı.

Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Soruşturma devam ediyor.

ZİNCİRLEME KAZA..
Edinilen bilgiye göre zincirleme kaza, Milli Egemenlik Caddesi alt geçidi yanında bulunan AKP il binasının önünde meydana geldi. Alt geçitten ard arda çıkan araçlardan 44 LC 534 plakalı minibüsün durak yapması sonucunda 44 LN 424 plakalı otomobil yandan minibüse çarptı. Otomobilin arkasından gelen 44 T 0860 plakalı ticari takside duramayarak, otomobile çarptı. Bu arada kaza yerindeki Malatya Belediyesi Konak Mahallesi'ne ait otobüse de arkadan gelen ve plakası alınamayan Gündüzbey Belediyesi halk otobüsü çarptı.

Meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Akçadağ Yağmurlu Köyünde 23 yaşındaki İ.B., yönetimindeki traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu yaralandı.

Merkez Tokluca köyü yol ayrımında 56 yaşındaki K.D. yönetiminde bulunan 44..741 plakalı otomobil, şarampola yuvarlandı ve alev aldı. Oto sürücüsü hafif yaralarla kurtulurken araçta hasar meydana geldi.

Pütürge- Malatya yolu Yenice Köyü mevkiinde 32 yaşındaki A.Y. yönetiminde bulunan 44..983 plakalı traktör devrildi, sürücü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız