SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanı Yolunda Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında toplam 38 kişi yaralandı. Bu arada Çevreyolu'ndaki kazada, otonun çarptığı 56 yaşındaki şahıs yaşamını yitirdi. İl genelindeki kazalarda da çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

ÖLÜMLÜ KAZA..
Çevreyolu Fatih Lisesi civarında 20.00 sıralarında 26 yaşındaki A.İ. yönetimindeki araç, Elazığ yönüne doğru hareket halinde iken karşıdan karşıya geçmek isteyen 56 yaşındaki S.Ö. adlı şahsa çarparak yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırılan yaralı bir süre sonra yaşamını yitirdi.

HAVAALANI YOLUNDA..
Edinilen bilgiye göre, İsmail M. (23) yönetimindeki 44 AT 748 plakalı kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Havaalanı yolu Aksaray Köprüsü mevkiinde devrildi. Kazada sürücü İsmail M. ile araçta bulunan Metin Subaşı (23) ve Mustafa Subaşı (25) yaralandı. Yaralılar, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Fotoğraf bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Zafer Mahallesi 12. sokakta 25 yaşındaki İ.S. adlı bayan sürücünün yönetimindeki otoyla çarptığı 6 yaşındaki B.B. adlı çocuk yaralandı.

Şeker İlköğretim Okulu karşısında da 30 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan otoya, 36 yaşındaki bayan sürücü S.İ. yönetimindeki otoyla arkadan çarptı. Kaza sırasında bayan sürücünün yaralandığı bildirildi.

Koyunoğlu Caddesi’nde 22.50 sıralarında 32 yaşındaki K.T.’nin yönetiminde bulunan oto ile sürücüsü saptanamayan otonun çarpışması sonucu, ikinci araçta bulunan 73 yaşındaki F.T. ve 67 yaşındaki D.Ç. adlı bayanlar yaralandılar. İlk aracın sürücüsü K.T. kazanın etkisiyle diğer aracın sürücüsünü tam göremediğini söylerken, suçu alkollü olan 50 yaşındaki N.K.’nın yerine üstlendiği öne sürülen 31 yaşındaki H.G., polise verdiği ifadede, aracın sürücüsünün kendisinin olduğunu, suçu üstlenmediğini, N.K.’yı alkollü olmasından dolayı eve bırakmak istediği sırada kazanın meydana geldiğini iddia etti. Polis, K.T., N.K. ve H.G. hakkında yasal işlem yaptı.

Çevreyolu Tarım Kredi A.A. yönetimindeki 44 AP 596 plakalı traktör ile giderken, park halindeki bir minibüsün önünden yola çıkan 15 yaşındaki F.E.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Battalgazi ilçesi Malatya Caddesi’nde 56 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 44 EZ 522 plakalı oto ile 28 yaşındaki H.B. yönetiminde bulunan 44 KH 881 plakalı otolar çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi’nde 20 yaşındaki M.S.K. yönetimindeki oto karşıdan karşıya geçmek isteyen 6 yaşındaki Ş.S. adlı kız çocuğun yaralanmasına yol açtı.

Sağlık Caddesi’nde 33 yaşındaki A.Y.’nin yönetiminde bulunan otonun çarptığı 12 yaşındaki Z.Ç. adlı kız çocuğun yaralandığı bildirildi.

Malatya- Yazıhan yolu 31. kilometrede 50 yaşındaki M.C., yönetimindeki aracın sağ tekerleğinin çıkmasıyla devrilmesi sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Çevreyolu Şire Pazarı önünde 32 yaşındaki İ.I. yönetiminde bulunan 44 A 0207 plakalı polis otosu, karşıdan karşıya geçmek isteyen 8 yaşındaki M.F.Ç. ve 10 yaşındaki M.S.K. adlı erkek çocuklara çarparak yaralanmalarına neden oldu. Bu sırada 54 yaşındaki K.A.’nın yönetiminde bulunan 44 EU 995 plakalı oto da polis aracına arkadan çarptı.

Malatya Belediye binası önünde 36 yaşındaki bayan sürücü S.Ç.Ö. yönetiminde bulunan 44 AS 649 plakalı otonun çarptığı 51 yaşındaki E.Y. adlı kadın yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi’nde 02.00 sıralarında 28 yaşındaki A.D. yönetimindeki araçla, 67 yaşındaki V.A. adlı vatandaşa ait evin duvarına çarptı. Kazada araçta bulunan 32 yaşındaki M.Ç., 31 yaşındaki H.Y.Ö. ve 30 yaşındaki R.D. de yaralanırken, evinin duvarı yıkılan şahıs şikayetçi oldu.

Sivas- Cezmi Kartay Caddeleri kavşağında 30 yaşındaki V.Y.’nin yönetiminde bulunan otoyla çarptığı 51 yaşındaki Ç.A. adlı kadın yaralandı. Yaralı, hastanedeki ifadesinde kazanın kendi dalgınlığından meydana geldiğini belirterek sürücüden şikayetçi olmadığını söyledi.

Çevreyolu İtfaiye kavşağında 33 yaşındaki bayan sürücü M.Ş.’nin yönetimindeki araçla çarptığı 13 yaşındaki Ö.F.T. yaralandı.

Özalper Mahallesi 3. ve 4. caddelerin kesiştiği kavşakta 37 yaşındaki V.K.’nın yönetiminde bulunan belediye otobüsü ile 30 yaşındaki Ş.A.’nın yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada 33 yaşındaki Ş.A. adlı bayan ile 10 yaşındaki E.A. adlı kız çocuk yaralandılar.

Göztepe Mahallesi’nde minibüsten inerek aniden yola çıkan 6 yaşındaki R.K.’ya, markası ve plakası alınamayan, sürücüsü saptanamayan bir oto çarparak yaralanmasına neden oldu.

Akçadağ- Malatya kavşağında çapa motoru ile gitmekte olan 54 yaşındaki Ö.D., 36 yaşındaki T.A. yönetiminde bulunan 34 Z 5126 plakalı araçla çarpıştı. Çapa motorunun üzerinde bulunan 48 yaşındaki S.D. adlı kadın yaralandı.

Akçadağ Doğu Mahallesi’nde S.K. yönetimindeki 06 BJ 9461 plakalı araçla geri manevra yaptığı sırada 75 yaşındaki M.Ç.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Kuluncak- Hekimhan yolu 6. kilometrede İ.T. yönetimindeki 30..652 plakalı oto ile Hekimhan yönüne gitmekte iken, dikkatsizlik sonucu araç devrildi ve sürücü yaralandı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan M.S. yönetiminde bulunan 44..624 plakalı oto, Çiftlik Köyü mevkiinde dikkatsizlik yüzünden takla attı. Sürücü ile araçta bulunan H.S. adlı bayan yaralandılar.

Doğanşehir ilçesi Dedeyazı mevkiinde H.K. yönetimindeki 44..946 plakalı traktörün devrilmesi sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Malatya-Ankara yolu 17. kilometre Tavşantepe mevkiinde S.H. yönetiminde bulunan oto 46..390 plakalı otomobil ile C.B. yönetiminde bulunan 44..634 plakalı kamyona arkadan çarptı. 06.30 sıralarındaki kazada otomobil sürücüsü S.H. ile araçta bulunan V.Ö. yaralandılar.

İnönü Üniversitesi kampusu içerisinde K.U. adlı şahıs yönetimindeki 33…330 plakalı otomobil ile giderken direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çarpınca otomobil devrildi. Şahıs yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Malatya’dan Akçadağ yönüne gitmekte olan Ş.S. yönetimindeki 44..305 plakalı oto, Özal köyü civarında mıcıra kapılarak takla attı. Sürücü ayakta tedavi gördü.

Yukarı Kozluk Köyünden Yeşilyurt’a gitmekte olan E.T. yönetiminde bulunan 44..244 plakalı otomobil, Aşağı Kozluk mevkiinde aşırı hız yüzünden takla attı. Kazada sürücü yaralandı.

Konak Kasabası yolu Kanalboyu Caddesi’nde 33 yaşındaki A.Ş.’nin yönetimindeki oto ile 22 yaşındaki M.P. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada ilk otoda bulunan 52 yaşındaki K.P. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Hasanbey Caddesi’nde Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında 71 yaşındaki M.G. adlı kadın, yaya olarak yürürken arkasından gelmekte olan siyah renkli bir otonun çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan otonun plakasını ve sürücüsünü belirlemeye, yakalamaya çalışıyor.

Abdulgaffar Mahallesi’nde 82 yaşındaki A.G. yaya olarak yolda yürürken, geri manevra yapmakta olan 27 yaşındaki A.T.A. yönetiminde bulunan kamyonetin çarpması sonucu yaralandı ve hastanelik oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız