SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havaalanında Gümrük Başladı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi Ulvi Saran'ın girişimleri ile sonucu Malatya Hava Alanı'nda 'gümrükleme işlemlerine" başlandığı duyuruldu. 
 
İSTANBUL'DA KONTROL YAPILIYORDU
 
Malatya'dan yurtdışına doğrudan uçuşlarda, eşyalar İstanbul’da uçaktan indirilerek gümrük kontrolünden geçirilip tekrar uçağa yüklenmesi gibi sorunların yaşanmaması için hayata geçirilen yeni uygulamayla ilgili Malatya Valisi Ulvi Saran bir açıklama yaptı. 
 
"ARTIK MALATYA'DA YAPILACAK"
 
Vali Saran açıklamasında, “Malatya Havalimanı’ndan THY ve diğer havayolu şirketlerince yurtdışında çeşitli noktalara doğrudan uçuşlar gerçekleştirilmektedir. Yurtdışında yaşayan Malatyalıların çokluğu nedeniyle bu uçuşlar yaz aylarında daha da yoğunlaşmaktadır. İlimizde gümrükleme yapılmaması nedeniyle vatandaşlarımız ciddi sıkıntılar yaşamaktaydılar. Buradan uçağa yüklenen eşyalar İstanbul’da tekrar indirilerek gümrükleme işlemi yapılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta hem de vatandaşlarımızın eşyalarının zarar görmesine neden olmaktaydı. Girişimlerimiz sonucu Malatya Erhaç Havalimanı’nda Malatya Gümrük Müdürlüğü ve Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlilerimizce gümrük işlemleri yapılmaya başlanılmıştır. Uçakların iniş ve kalkış saatlerine göre personel tahsis ettiğimiz araçlarla Havalimanına giderek görevlerini yapmaktadırlar. Bu İlimiz için son derece olumlu bir gelişmedir. Bu gelişme ile hem vatandaşlarımız hem de ticaret erbabı yurtdışına daha rahat seyahat imkânına kavuşmuştur” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız