SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Havai Fişek Terörü!"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da yazla birlikte düğünlerin artmasının ardından, özellikle mahalle, cadde ve sokaklarda bulunan düğünlerde belli belirsiz saatlerde havai fişek atılması şikayetlere yolaçıyor.
 
Havai Fişek kullanımının, yarattığı tehlike nedeniyle uzman kişilerin ve güvenlik önlemlerinin eşliğinde, ayrıca da meskun olmayan sahalarda yapılması gerektiğini söyleyen bazı vatandaşlar, Malatya'daki ilgili makamların bu konuda hiçbir denetiminin bulunmadığını, isteyenin istediği gibi hareket ederek, çevreyi rahatsız edip tehlike yarattığı iddiasında bulundular.
 
Meskun olmayan yerlerde, açık alandaki düğün bahçelerinde ve alanlarında uygun koşullar sağlandıktan sonra havai fişek atımına izin verilebileceğini belirten vatandaşlar, "Düğün salonları artık neredeyse her caddede, mahallede var. Bunların yanı sıra mahallelerde, evlerin önünde, küçük bahçelerde yapılan düğünlerde de havai fişek kullanılıyor. Hasta ve çocuk olabileceğini, bunların rahatsız edilebileceğini, özellikle de başka insanlara rahatsızlık verilmemesi gerektiğini umursamadan, rastgele havai fişek atıyorlar. Yazın bu sıcak günlerinde, gürültüden kaçmak için kapı ve pencerelerimizi kapatmak zorunda kalıyoruz. Buna Emniyet makamlarının mutlaka engel olması gerekiyor."diye konuştular.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız