SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havai Fişekli Eğlenceye Polis Engeli

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düğün ve kutlamalarda “izinsiz” olarak kullanılan havai fişekler nedeniyle, 4 ayrı düğüne polis müdahale etti.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde 22.15 sıralarında M.U. adlı şahsın oğlunun sünnet düğününde havai fişek atılmasına polis müdahale etti. Valilikten izin almadığı ve herhangi bir emniyet birimine de bilgi vermediği anlaşılan M.U. hakkında “Korku ve Panik Yaratacak Şekilde Patlayıcı Madde Kullanmak” suçlamasıyla yasal işlem yapılırken, 16 adeti patlatılmış olan, kutu içerisindeki havai fişeklere el konuldu.

Polise saat 22.00 sıralarında yapılan bir ihbarda Özalper Mahallesi’nde bir adreste havai fişek atıldığı bildirildi. Polis olayla ilgili olarak düğün sahibi olduğu bildirilen H.S. adlı şahıs hakkında yasal işleme başladı.

Devriye görevi yapan polis ekipleri, gece yarısı Başharık Mahallesi’nde de havai fişek atıldığını belirlediler. Başharık Mahallesi Büyük Kanal Altı Caddesi’ne giden polisler, F.K. adlı şahsın torununun düğününde fişek atıldığını belirlediler. 56 yaşındaki F.K., 00.10 sıralarında düğün devam ederken 3 adet havai fişek atıldığını, ancak kimin attığını bilmediğini öne sürdü.

Özalper Mahallesi’ndeki bir düğünde de 20.30 sıralarında havai fişek atıldığını belirleyen polisin araştırmaları sırasında, fişeklerin Y.T. adlı şahsın kız kardeşinin kına gecesinde kullanıldığını saptadı. Y.T., kına gecesi sırasında havai fişeği kimin attığını bilmediğini öne sürerken, polis 50 adet patlatılmış havai fişek kartuşu buldu. 34 yaşındaki Y.T. hakkında “İzinsiz Havai Fişek Kullanmak Suretiyle Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürmek” suçlamasıyla işlem yapıldığı bildirildi.

Son dönemde Malatya’da şehir içindeki düğün ve kutlamalarda yaygınlaşan havai fişek atılması olayına karşı polisin denetimlerini artırarak sürdüreceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız